Kies voor de beste uit de test: de espressomachine volautomaat van Krups

De beste espressomachine volautomaat op de markt is momenteel van de Duitse fabrikant Krups. Dit blijkt uit meerdere testen. Het succes is waarschijnlijk te herleiden naar de samenwerking met ervaren professionals. Zo ben jij als klant verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige volautomaat espressomachine. De espresso volautomaten van Krups zijn zo vervaardigd dat de apparaten kunnen worden geplaatst in iedere horecagelegenheid, maar ook in iedere keuken. Het zijn immers de meest compacte koffieapparaten ter wereld. De volautomatische espressomachine beschikt over een metalen conisch maalwerk, waardoor zelfs de hardste bonen vermalen kunnen worden. Bovendien is de espressomachine volautomaat duurzaam wat een lange levensduur garandeert.

Espresso volautomaten van Krups zijn onmisbaar in horecagelegenheden

Als u een horecagelegenheid beheert, is het aan te raden om eens de kijken naar de espresso volautomaten van Krups. Deze zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook nog eens zeer eenvoudig in gebruik. Zo voeg je de juiste bonen toe aan de volautomaat espressomachine, stel je de hoeveelheid water, de maalgraad, de sterkte en de temperatuur in. Klaar? Druk op de knop en klaar is de koffie! Horecagelegenheden kiezen niet enkel voor de espresso volautomaten vanwege het gebruiksgemak, maar de beste volautomatische espressomachine van Krups is ook nog eens een lust voor het oog. Bovendien gaat de volautomatische espressomachine ook nog eens lang mee.

Espresso volautomaten: eindeloos variëren met koffierecepten

Een lekker bakje koffie zetten is voor sommige mensen echt een roeping. Ze willen graag hun gasten verassen met een ander heerlijk koffie recept. Als jij zo’n iemand bent is het goed om eens naar de espresso volautomaten van Krups te kijken. Of je gasten nu liever een lungo, espresso, cappuccino, ristretto of latte macchiato willen, met de beste volautomatische espressomachine is het allemaal mogelijk. De espressomachine volautomaat is enorm gebruiksvriendelijk. Je stelt de volautomatische espressomachine in hoe je graag de koffie wilt hebben, doet de juiste koffiebonen in het apparaat en druk op de knop. De volautomaat espressomachine gaat vervolgens aan de slag en binnen enkele seconden kunnen jij en je gasten genieten van een heerlijk kopje koffie!

26 september, 2017