Regel uw zaken financieel goed als u gaat scheiden

Hoe regel jij je scheiding op financieel gebied? Dit is een van de meest vervelende zaken die je moet regelen als je gaat scheiden van je partner. Er zijn verschillende dingen die je moet verdelen. Bijvoorbeeld het geld op jullie spaarrekening en de schulden. Daar moet uiteraard een oplossing voor geboden worden. Schakel je een scheidingsbemiddelaar als Zorgeloosch Scheiden in, dan weet je zeker dat de financiën voor beide partijen op een eerlijke manier worden afgehandeld. Denk hierbij aan het regelen van de hypotheek en bezittingen, maar ook aan advies over je opgebouwde pensioen en eventuele belastingen. Als je deze specialist inschakelt, weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet in deze emotionele periode. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je vraagt eenvoudig een gratis intakegesprek aan.

Met een scheidingsbemiddelaar verloopt je scheiding soepel

Nadat je er goed over hebt nagedacht, heb je besloten om te gaan scheiden van je partner. Met deze keuze ga je een vermoeiend en zwaar traject in. Je moet met enorm veel zaken rekening houden. Wat gebeurt er met de kinderen? Hoe worden de bezittingen verdeeld? En wat gaat er eigenlijk gebeuren met het koophuis? Al deze vragen worden beantwoord door scheidingsbemiddelaars met jaren ervaring. Wie dit zijn? De specialisten van Zorgeloosch Scheiden. Zij zorgen er samen met jou en je toekomstige ex-partner voor dat alles goed geregeld wordt en dat je je niet laat leiden door je emoties. Zij helpen je met onder andere de juridische afhandeling, het maken van afspraken en met het opstellen van het scheidingsconvenant. Alles geregeld? Dan zorgen zij ervoor dat de scheiding wordt ingeschreven bij de burgerlijke stand om deze officieel te mak

Wie krijgt de woning na de scheiding?

Gaan jij en je partner van elkaar scheiden, dan moeten al jullie bezittingen verdeeld worden. Zo ook de woning. Dit is vaak een lastige kwestie. Vaak is de woning het grootste bezit dat jij en je partner samen hebben. Wanneer je gaat scheiden is het daarom belangrijk om dit goed te regelen. Een specialist als Zorgeloosch Scheiden maakt je wegwijs in de mogelijkheden. Blijft een van de twee in de woning wonen? Willen jullie er allebei weg? Of moet het huis verkocht worden, omdat je deze niet in je eentje kunt betalen? Wat de situatie ook is, een specialist als Zorgeloosch Scheiden zorgt ervoor dat dit goed geregeld wordt en dat je je niet laat leiden door emoties.

04 juni, 2018