Opel web
Image default
Huishoudelijk

Unieke kloostertafel van oud eiken aangeboden!

Ben jij op zoek naar een unieke kloostertafel van oud eiken waarmee jij je huis kan opfleuren? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf maakt prachtige eikenhouten meubels die als pronkstuk in jouw huis zullen gaan staan. Met ruime keuze aan verschillende eikenhouten meubels, vind jij zeker weten iets leuks tussen de selectie, bijvoorbeeld een oud eiken kloostertafel! In de mega showroom van 2000 vierkante meter kun jij alle meubels even in het echt bekijken om jouw keuze goed te kunnen maken. Neem daarom snel contact op met dit bedrijf om hiervoor een afspraak te maken!

Produceren

Alle eikenhouten meubels van dit bedrijf worden altijd volledig met de hand gemaakt. Ook gebruiken zij exclusief onbewerkt en natuurlijk hout om alle meubels samen te stellen. Hierdoor kan er ook pas een oud eiken kloostertafel gemaakt worden op het moment dat ze genoeg hout hebben verzameld van ongeveer dezelfde lengte, breedte en kleur. Zo weet jij ook dat er in elke eikenhouten meubel veel tijd is gestopt, waardoor het sowieso prachtig zal worden. Wacht daarom niet langer met het bestellen van jouw eigen oud eiken kloostertafel een neem direct contact op met dit bedrijf via het telefoonnummer op de website!

Oneffenheden

Als jij ervoor kiest om een oud eiken kloostertafel van dit bedrijf te gaan bestellen, zal jij er zeker weten geen spijt van gaan krijgen. Een oud eiken kloostertafel van dit bedrijf is namelijk zeer uniek. Omdat het hout wat er gebruikt wordt een tweede leven krijgt in jouw meubel, zie jij sporen van het verleden terug. Denk bijvoorbeeld aan een deukje, een oude bout, een scheurtje of andere oneffenheden. Zo heeft jouw oud eiken kloostertafel ook gelijk een uniek karakter! Twijfel daarom ook niet langer aan het kopen van jouw eigen eikenhouten meubel, en neem direct contact op!