Opel web
Image default
Management

Best profitable business

 

Best winstgevende zaak

 

1. Landschapsarchitectuur en tuinieren

Nu zoveel mensen door COVID-19 thuiszitten, is de belangstelling voor tuinieren sterk toegenomen.

 

Plus, veel mensen zijn begonnen met het houden van kippen en het kweken van hun eigen groenten en fruit om zichzelf te beschermen tegen mogelijke voedseltekorten.

 

Zaadleverancier en Shopify gebruiker Hudson Valley Seed Co. zag de vraag in online bestellingen toenemen als gevolg van COVID-19. Jack Whettam, sales manager van Hudson Valley Seed Co. zei:

 

“De grootste piek in de belangstelling is gekomen van mensen die voedselzekerheid in eigen hand nemen, meestal klanten die voor het eerst tuinieren. Meestal zien we een redelijk gelijke verdeling tussen de verkoop van groenten en bloemen, maar op dit moment zien we een veel grotere belangstelling voor groentezaden, vooral calorierijke soorten zoals aardappelen, maïs, bonen en pompoen.”

 

Dus, waarom geen tuinbenodigdheden zaak beginnen? Er zijn talloze tuinartikelen op Oberlo die je kunt verkopen.

 

Zeer winstgevende kleine bedrijven: Dropship tuinproducten

Tuinaanleg en gazononderhoud zouden wel eens een van de meest winstgevende kleine bedrijven kunnen zijn om in 2022 te starten.

 

Hoewel veel mensen meer tijd in hun tuin doorbrengen, heeft niet iedereen de tijd of de neiging om het werk zelf te doen. Dus, als u liever met uw handen werkt, overweeg dan de optie om een tuinaanleg- en tuinonderhoudbedrijf te beginnen.

 

Dit kan ook een zekere  zijn. Een rapport uit 2020 over de Amerikaanse landschapsarchitectuurmarkt ontdekte dat de sector niet alleen groeit, maar dat er ook meer vraag is naar landschapsarchitecten en landschapsverzorgers dan er aanbod is.

 

2. Meubels

Het mag geen verrassing zijn dat de vraag naar meubelbenodigdheden ook is gestegen als gevolg van COVID-19 en dat het op dit moment een van de meest winstgevende kleine bedrijven is.

 

Google Trends laat zien hoe de belangstelling voor meubels in 2020 sterk steeg en sindsdien sterk is gebleven.

 

Kleine bedrijven die het meeste geld verdienen: Meubels op Google Trends

Furniture Today meldt: 

 

“De sector van de woninginrichting, die decennialang op de achtergrond was geraakt ten opzichte van reizen, entertainment en andere segmenten van de economie die sterk afhankelijk zijn van consumenten met een besteedbaar inkomen, werd in 2020 onverwacht naar de bestuurdersstoel geduwd. Sinds juni 2020 zijn recordmaanden de norm voor zowel meubelfabrikanten als detailhandelaren.”

 

Met andere woorden, als je thuis zit en je geld niet aan een vakantie kunt uitgeven, waarom zou je dan geen nieuwe bank, bed of thuiskantoor kopen?

 

Dus, of u nu een lokale winkel opent die vintage stukken verkoopt of online meubels dropshipt, u kunt een meubelzaak beginnen om mee te liften op de stijging van de vraag.

 

3. Web Ontwerp

COVID-19 lockdown-maatregelen en de economische recessie hebben veel kleine bedrijven gedwongen hun deuren te sluiten en hun activiteiten online te verplaatsen. 

 

Echter, veel eigenaren van kleine bedrijven hebben niet de vaardigheden of kennis om hun bedrijf succesvol online uit te breiden, en ze hebben iemand nodig om te helpen.

 

Als gevolg hiervan kan webdesign worden beschouwd als een van de meest winstgevende kleine bedrijven om te beginnen.

 

U hoeft ook geen expert te zijn. Als u geïnteresseerd bent, zijn er tal van gratis online cursussen die u kunt gebruiken om te leren web design.

 

Top 10 Meest Winstgevende Kleine Bedrijven: Leer Webdesign

Als je klaar bent, kun je web development jobs vinden op platformen zoals Gun.io, Stack Overflow, of GitHub Jobs.

 

Bovendien zijn er meer dan een miljoen bedrijven die Shopify gebruiken die jouw hulp nodig hebben om hun online winkel te optimaliseren en de verkoop te verhogen. Bekijk het Shopify Partner Programma voor meer informatie.

 

4. Online Adverteren

Veel bedrijven hebben ook hulp nodig met digitale marketing – per slot van rekening heeft een mooie website geen zin als deze geen verkoop genereert, toch?

 

Online adverteren is misschien wel een van de meest winstgevende kleine bedrijven om te bezitten. Als u geïnteresseerd bent in knutselen rond met analyses en copywriting, na te denken over het starten van een online reclame-service.

 

Er zijn een paar verschillende soorten van online reclame dat je zou kunnen specialiseren in, zoals:

 

Het runnen van advertentiecampagnes in de zoekresultaten van Google (ook bekend als zoekmachinemarketing of SEM)

Adverteren in sociale media op platforms als Facebook, Instagram en Twitter

Video-adverteren op platforms zoals Facebook en YouTube

Je kunt je specialiseren in een bepaald advertentieplatform, zoals Facebook, Google of LinkedIn.

 

Nogmaals, u kunt meer leren over digitale marketing via gratis online cursussen, zoals die op Shopify Compass.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/