Opel web
Image default
Gezondheid

Na faalangsttraining sta je zekerder in je schoenen

Handige faalangsttraining kan je heel erg goed helpen als je merkt dat je bang bent dat er iets mis kan gaan. Het is natuurlijk een erg vervelend gevoel dat je bang bent dat dingen snel misgaan. Hierdoor kan je natuurlijk blokkades en black-outs van krijgen. Faalangsttraining zal ervoor zorgen dat dit niet meer gebeurd. Dat jij gewoon gemakkelijk die toets kan maken of die presentatie kan geven. Door faalangsttraining zal je niet meer bang zijn om een foutje te maken. Je zal beter tegen het proces kunnen van vallen en opstaan. Waardoor toetsen en presentaties makkelijker zullen gaan en waarschijnlijk ook beter.

Overheen komen

Je kan echt over je faalangst heen komen. Maar wat hulp erbij zoals faalangsttraining kan hierbij heel erg fijn zijn. Het is natuurlijk moeilijk om hier zelf mee aan de slag te gaan. Gelukkig kan je dan faalansttraining volgen. Die zullen dan kijken hoe erg het is en hoeveel faalangsttraining je nodig hebt. En wat ook de beste manier is om deze training aan jou te geven. Zodat je zeker weet dat het zal werken en dat je na de faalangsttraining resultaat zal zien. Na faalangsttraining zal je zeker steviger in je schoenen staan en beter met je faalangst om kunnen gaan.

Perfectionisme

Het is natuurlijk niet erg om een beetje perfectionistisch te zijn maar dit kan wel tot faalangst lijden. Bij faalangsttraining zal je dan ook kijken naar waar dit perfectionisme vandaan komt. En waarom je zo bang bent om te falen. Faalangsttraining is een veilige plek waarbij je samen naar het probleem gaat kijken en deze gaat proberen op te lossen. Ze gaan bij faalangsttraining niet proberen het perfectionisme uit je te halen. Ze gaan proberen hier een positieve draai aan te geven. Zodat jij het nog steeds kan gebruiken voor de goede dingen maar dat het niet obsessief wordt.Gerelateerde artikelen

Het nut van goede Mediation Rotterdam

De verloskundige in Zetten is je persoonlijke begeleider