Opel web
Image default
Industrie

Kies voor een emmer met deksel 1 liter

Emmers zijn een fantastische uitvinding. Daar komt u pas achter als u ze zelf (regelmatig) gebruikt of nodig heeft voor uw bedrijf. Emmers met deksel 1 liter helpen om de inhoud veilig, luchtdicht en goed afgesloten op te slaan, eventueel voor langere tijd. De emmers voorkomen dat de inhoud, zoals verf, klei of ketchup uitdroogt, en houden de inhoud vers en fruitig. Emmers zijn daarnaast sterk, lekker praktisch en precies vorm te geven volgens de wensen van degene die de nodig heeft.

 

Sterk en goed afsluitbaar

De huidige generatie emmers met deksel 1 liter zijn sterk en gemakkelijk af te sluiten. Althans, als u uw emmer met deksel 1 liter (of emmers) koopt bij een professionele leverancier van emmers. De 1 liter maat emmer is populair, omdat deze inhoud in economische sectoren als de horeca, retail, de bouw of transportsector veel gebruikt wordt. Daarbij kan de emmer naar wens voorzien worden van goede en sterke deksels, of van hengels van metaal of kunststof, maar bijvoorbeeld ook van informatieve labels die op de emmer gedrukt of geplakt worden.

 

Een emmer volgens eigen ontwerp

Emmers moeten natuurlijk vooral doen waarvoor ze gemaakt zijn: zorgen dat wat er in zit, er in blijft en in goede staat blijft. Maar bij emmers met deksel 1 liter wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom kan het een idee zijn om de emmers die u voor uw producten online bestelt, te voorzien van zelfontworpen productlabels of bedrijfslabels. Een label is een ideale manier van communiceren met de gebruiker/klant. U kunt een korte gebruikersshandleiding op de emmer met deksel 1 liter drukken, waarschuwingen op de meer zetten of een ingrediëntenlijst. Belangrijk om u te realiseren is het feit dat hoe meer aantallen 1 liter emmers u bestelt, hoe goedkoper de gemiddelde kosten per plastic emmer met deksel 1 liter zijn.