Opel web
Image default
Auto's en Motoren

Auto leasen voor je zaak

Bij Superlease kan je een operational lease zakelijk nemen. Dit is dan een lease die specifiek voor zakelijk gebruik is, met een zelf samengestelde auto van Superlease zelf. Het is samen met Superlease heel snel en makkelijk geregeld, het enige wat gedaan hoeft te worden is een periode bespreken. Met periode wordt bedoeld hoe lang het leasen zal duren, wat tussen de twee en de vijf jaar kan zijn. Er zijn verschillende componenten opgenomen in een operational lease, maar het is ook mogelijk om bepaalde componenten er niet bij te doen. De componenten die erbij zijn inbegrepen, zijn te vinden op de website.

De voordelen van een operational lease

Een operational lease is vooral voor een bedrijf ideaal. Er komen geen extra onverwachte kosten voor de auto. De kosten die je betaalt, worden besproken in het leasecontract en ook de brandstof wordt hiermee verrekend. Er is ook een mogelijkheid om een pas aan te schaffen die je kunt gebruiken voor het tanken van benzine, waardoor je hiermee ook nog meer kosten kunt besparen. Operational lease is voordeliger dan andere soorten lease, omdat er ook een autoverzekering premie bij zit. Het komt er op neer dat er alleen af en toe getankt hoeft te worden, want onderhoud en de banden zitten ook nog bij het contract inbegrepen.

Het nadeel van operational leasen

In het contract worden een aantal componenten opgesteld, waaronder de looptijd van het leasen en de kilometrage. Hier wordt streng naar gekeken, ook bij Superlease. Mocht je na het eindigen van de looptijd minder kilometers hebben gereden dan dat er in het contract staat, krijg je helaas geen geld terug. Wanneer je wel meer hebt gereden dan dat er in het contract staat, dan worden hier wel kosten in rekening gebracht. Hetzelfde geldt voor het eerder beëindigen van het contract. Je zit dus wel erg vast aan het contract en de besproken kilometers, dus dat is iets waar je goed over na moet denken en bespreken.

Waarom leasen bij Superlease?

Superlease is al een hele tijd bezig met het leasen van auto’s. Samen met Superlease wordt er gekeken naar wat het beste is voor jouw bedrijf en ook worden alle wensen besproken. Er wordt gekeken naar wat er allemaal mogelijk is, en welke leasevorm het beste zal passen bij het beeld van het bedrijf. Er zijn regelmatig acties en aanbiedingen, waardoor je zelfs nóg goedkoper uit zal komen. Hierdoor zitten er een hoop financiële voordelen aan, het blijft overzichtelijk en het kan misschien zelfs fiscale voordelen hebben. Dit moet nog wel worden besproken met een belastingadviseur.

De voordelen die functioneel zijn

Niet alleen is leasen gemakkelijk voor een bedrijf, ook het soort auto kan samen worden gesteld. Superlease beschikt over de nieuwste modellen van auto’s, onder andere ook elektrische auto’s. Per leasetermijn wordt er gewoon een volledige factuur doorgestuurd, waardoor je niet de hele tijd allerlei rekeningen moet betalen en het blijft overzichtelijk. Het is ook mogelijk om meerdere producten in een overeenkomst samen te stellen, zodat je maar één overeenkomst hoeft te tekenen.

https://www.superlease.nl/full-operational-lease/