Opel web
Image default
Eten en drinken

Kaas bestellen via het internet? Ja natuurlijk!

Tegenwoordig bestellen veel mensen hun boodschappen online. Bijna alle supermarkten hebben een bezorgdienst en de winkelwagentjes worden dus op zondagavond vanaf de bank gevuld. Een mooie ontwikkeling, maar voor sommige winkels ook een uitdaging. Hoe zit het bijvoorbeeld met de groenteboer, de bakker, de slager en bijvoorbeeld de kaaskraam op de markt?

Kaas bestellen anno 2022

Iedereen herkent het wel: het maakt eigenlijk niet uit wat je nodig hebt, ga er even voor zitten en je vindt het online. Een reden voor de kaaswinkels om mee te bewegen. Een hele uitdaging wanneer je ambachtelijk en luxe product online verkoopt. Twijfel over de houdbaarheid en versheid van de kazen is echter nergens voor nodig. De kazen worden iedere dag vers gesneden en worden vacuüm verpakt voor de verzending. De kazen zijn daarom minstens net zo vers én smaakvol als de kazen die je op zaterdag op de markt zou halen.

Service zoals je dat gewend bent

Ook wanneer je je graag laat adviseren kun je jouw kaas bestellen via de online kaaswinkel. Veel webshops werken met kaassuggesties waardoor je eenvoudig de lekkerste kaas voor op brood vindt die bij jou past. Ben je juist op zoek naar een kaas die geschikt is bij de borrel of om mee te koken? Ook hiervoor kun je op de website adviezen lezen voor iedere specifieke kaassoort. De service die je van de lokale kaasboer ontvangt gaat dus zeker niet verloren. Er wordt juist geprobeerd om de kennis nog verder uit te breiden doormiddel van een informatieve kennisbank en een pagina met leuke weetjes over kaas. Daarnaast kom je meer te weten over de soorten kaas en hoe deze bereid worden.

De keuze is reuze

Niet alleen de Hollandse kazen vind je in de webshop, ook kazen uit andere Europese landen zijn volop verkrijgbaar. De kazen zijn afkomstig van kleinschalige, lokale kaasboeren. Het assortiment bevat naast een aantal ‘standaard’ kazen ook authentieke kazen die regelmatig afgewisseld worden. Met het aanbieden van nieuwe kaassoorten in de webshop probeert de winkelier te ontdekken, te introduceren en te delen.

Particulier of zakelijk

Online kaaswinkels verkopen kaas aan iedereen. Het is niet noodzakelijk om een bedrijf te hebben om verse kaas te kunnen inkopen. Ook horecabedrijven en restaurants zijn welkom om in te kopen bij de online winkels, maar wil je kaas bestellen voor een feestje thuis dan is dit ook geen enkel probleem.

Ben jij een echte kaasliefhebber en loopt het water je al in de mond? Wacht dan niet langer om jouw favoriete kaas te bestellen en ontvang jouw pakketje de volgende werkdag al thuis.