Opel web
Image default
Auto's en Motoren

Ford garage Woerden en omstreken

Bij Eurorepar Car Service kun je terecht voor onderhoud, reparatie of APK.  Zodat je Ford z’n waarde behoudt en je veilig verder blijft rijden. Onze ervaren en vakkundige monteurs checken je auto zorgvuldig bij Ford garage Woerden.

Via onze website maak je snel en eenvoudig een afspraak. Of bel ons op 0348 203 095.

Kenmerken van Ford garage in Woerden

We begrijpen volledig hoe belangrijk het is om op ieder moment te kunnen terugvallen op een auto die betrouwbare is. Daar werken we uiteindelijk voor. Om ervoor te zorgen dat je met een gerust gevoel over je Ford door het leven gaat. Bij Ford garage Woerden staat daarom kwaliteit voor een scherpe prijs op nummer 1.

 

  • Wij hebben een team van ervaren en deskundige technici in dienst. Zij weten precies wat ze aan moeten pakken en hoe ze dat het best kunne doen.

  • Ons team voelt zich betrokken bij onze garage, dat zorgt voor efficiëntie in  tijd en materiaalgebruik.

  • Als lid van het Eurorepar Car Service netwerk profiteren we van lagere inkoopprijzen op onderdelen.

  • Je krijgt bij onze Ford garage in Woerden minimaal 24 maanden garantie op onderdelen en arbeidsloon.

  • In overleg met jou maken we gebruik van kwalitatieve gebruikte onderdelen, dat scheelt een boel in de kosten.

  • Wij voeren alleen werkzaamheden uit waarvoor door jou akkoord is gegeven. Geen onverwachtse rekeningen dus.

 

Prijzen

Voor €119,- inspecteren we je Ford op 28 essentiële punten. Na deze basisbeurt weet je zeker dat je weer in een 100 % betrouwbare auto rijdt. En we verversen hiervoor ook de olie en het oliefilter.

Voor €29,95 verrichten we bij Ford garage Woerden een APK keuring. Daarin doen we een verkeersveiligheid check, veiligheidscheck en algemene check.

Extra service

Ook voor extra service zit je bij ons goed. Als je bijvoorbeeld een volle agenda hebt en geen gelegenheid ziet om je auto bij ons langs te brengen, komen we je auto graag bij je thuis ophalen. En als we klaar zijn, rijden we ‘m vanaf onze Ford garage in Woerden weer terug naar je huis. 

Maar ook als je je Ford wel zelf bij ons langsbrengt, kun je terwijl je wacht gemakkelijk verder gaan met je dagelijkse programma. Als wij met je auto aan de slag gaan, kun je in de wachtruimte van Ford garage Woerden ongestoord verder werken of een boek lezen.