Opel web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe gaat het huren van stalen bekisting in zijn werk?

Een stalen bekisting kopen kost u veel geld en tijd, want u moet heel wat onderzoekwerk vooraf doen om de juiste bekisting voor uw bouwproject te vinden. Bij Construx kunt u te allen tijde advies bij de medewerkers vragen. Bovendien kunt u er kiezen voor prefab of maatwerk bekistingen en heeft u meerdere keuzemogelijkheden wat betreft het materiaal. Als laatste kunt u kiezen voor de koop van een stalen bekisting of het huren hiervan. Hoe gaat het huren in zijn werk?

Een stalen bekisting huren voor meerdere doeleinden

Een stalen bekisting is een mal voor het storten van beton en is gemaakt uit staal. Een stalen bekisting kunt u huren voor het maken van wanden, funderingen, kolommen, poeren en vloerranden van beton. Bij het realiseren van kleine tot middelgrote bouwprojecten kunt u eenvoudigweg bekistingen huren. In dit geval worden er bekistingen van een licht gewicht aan u verhuurt, die prefab aan u geleverd worden. De huur vraagt u aan via de website. Aan het huren van een stalen bekisting zitten meerdere voordelen verbonden, zoals:

  • Gratis advies van verhuurder
  • Alles bij een partij geregeld
  • Gemakkelijke montage
  • Lichtgewicht, dus geen hulpmiddelen nodig
  • Milieuvriendelijke optie, omdat materiaal hergebruikt wordt

Hoe gaat het huren van uw bekisting in zijn werk?

Wanneer u wilt huren, hoeft u slechts enkele eenvoudige stappen door te nemen. Flexibiliteit is bij het huren van belang. Er staat bij Construx meer dan 50.000 vierkante meter aan te huren bekistingen opgeslagen. Zo wordt ook hier een oplossing op maat geboden. Bent u geïnteresseerd in huren, dan drukt u op de link Vraag hier uw offerte aan op de website van het bedrijf. Hierna stuurt u een mail met wat u nodig heeft en wanneer en u krijgt zo spoedig mogelijk respons.

https://www.construx.eu/nl/