Opel web
Image default
Auto's en Motoren

Moderne auto's huren op Rhodos

De meeste auto’s die je kunt huren op Rhodos zijn modern. Vaak zullen de auto’s van bouwjaar 2020 of hoger zijn. De belangrijkste opties zullen aanwezig zijn, maar de auto’s zullen niet full option zijn. Dit is ook niet nodig op een eiland zoals Rhodos. Voor een verblijf van een week of twee is een auto met airco, airbags en een radio wel voldoende. De wegen zijn ook makkelijk te rijden dus een automaat is niet perse nodig. Hoewel het rijden van een automaat wel aangenamer is. Wil je een luxe auto huren zoals een ferrari of een lamborghini dan is dit niet mogelijk op het eiland Rhodos. Je zult dus niet zulke luxe auto’s zien rijden daar. Het eiland leeft op toerisme en je hebt daar geen ‘luxe’ winkels, ‘luxe’ michelin-ster restaurants of ‘luxe’ voertuigen. Dus ook geen luxe autoverhuurbedrijf. Het eiland Rhodos is kleine vakantieplaats waar je genoeg hebt aan een simpele vrij moderne auto.

Zonder problemen een auto huren

De meeste autoverhuurbedrijven hebben vrij nieuwe auto’s. Dit is niet alleen handig voor hun kwa onderhoudskosten, maar ook voor de huurder die een probleemloze vakantie wilt hebben. Hoewel autoverhuurbedrijven een autopech vrij snel oplossen door een vervangende auto te leveren, is dit niet leuk om mee te maken. Vooral als je aan de andere kant van het eiland staat en je auto gesleept moet worden. Dan ben je uren verder en heb je een groot deel van je vakantiedag gemist. Laat je goed inlezen en vraag na bij de autoverhuurbedrijf hoe zij zo een situatie oplossen om achteraf problemen te voorkomen of gewoonweg onverwachte kosten op te lopen. Sommige hanteren een eigen risico namelijk en zijn niet goed verzekerd.

Kies een betrouwbare verhuurder

Een betrouwbare autoverhuurbedrijf op Rhodos is Autohurenrhodos.nl. Alle auto’s zijn vrijwel nieuw en niet ouder dan paar jaar. Ook heeft dit bedrijf alle auto’s die zij hebben All Risk verzekerd en leveren met spoed een vervangende auto bij autopech. De kans is klein dat dit gebeurd, maar het is toch fijn om te weten dat je snel geholpen wordt.