Opel web
Image default
Aanbiedingen

Het verkennen van de verschillende soorten geestverruimende stoffen

Er bestaan veel stoffen die je cognitieve en emotionele toestand kunnen veranderen, van psychedelica tot hallucinogenen. De meest bekende geestverruimende stoffen zijn paddenstoelen en paddo’s. Hoewel deze twee termen in informele gesprekken door elkaar worden gebruikt, is er eigenlijk een groot verschil tussen beide. Laten we de verschillende soorten paddenstoelen en paddo’s onderzoeken en kijken hoe ze je geestelijke en lichamelijke gezondheid beïnvloeden.

Wat zijn paddo’s?

Paddo’s zijn een soort psychedelische paddenstoelen, ook wel psilocybine paddenstoelen genoemd. Ze bevatten het actieve bestanddeel psilocybine, dat verantwoordelijk is voor hun geestverruimende effecten. In tegenstelling tot andere psychedelica zoals LSD of mescaline veroorzaken paddo’s geen intense visuele hallucinaties of het gevoel dat je wegzweeft naar een andere wereld; in plaats daarvan kunnen ze gevoelens van euforie, verhoogde creativiteit, verhoogd inzicht en diepe ontspanning opwekken. Paddogebruikers melden vaak dat ze zich meer verbonden voelen met de natuur en hun omgeving na inname van de stof.

Wat zijn paddenstoelen?

Paddenstoelen zijn een soort schimmel die overal ter wereld groeien in zowel wilde als gecultiveerde varianten. Hoewel sommige paddenstoelen psychoactieve eigenschappen hebben die lijken op paddo’s (zoals paddo’s of vliegenzwammen), bevatten de meeste helemaal geen psychoactieve bestanddelen. In feite zijn sommige soorten paddenstoelen eetbaar en kunnen er zelfs mee gekookt worden voor heerlijke maaltijden! Maar in het algemeen kun je het eten van wilde paddenstoelen beter vermijden, tenzij je weet welke soort je hebt geplukt van een gerenommeerde bron ,anders kun je erg ziek worden!

Ga op ontdekkingstocht!

Samenvattend: er is een groot verschil tussen paddenstoelen en paddo’s. Waarbij de ene een eetbare schimmel is, terwijl de andere een soort psychedelische paddenstoel is die het actieve bestanddeel psilocybine bevat. Beide hebben potentiële voordelen, maar ook hun eigen risico’s, dus het is belangrijk om te weten waar je aan begint voordat je ze inneemt! Maar als je van plan bent te experimenteren met een van beide geestverruimende middelen, doe dan van tevoren goed onderzoek, zodat je precies weet wat voor reactie je van elk kunt verwachten! Wil je deze middelen bestellen? Neem dan een kijkje op de website van 24 high

 

https://www.24high.nl/