Opel web
Image default
Onderwijs

Pedicure opleiding volgen in Overijssel

Volg onze goede pedicure opleiding en zet de eerste stap in je carrière als professionele pedicure. De pedicure opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Tijdens de opleiding leer je alles wat je moet weten en kunnen als deskundige en professionele pedicure; vanaf het verzorgen van voetmassages tot het aanpakken van nagelproblemen. Na het volgen van de pedicure opleiding kun je je carrière beginnen als pedicure in een wellness-salon. Maar je kunt ook je eigen pedicure praktijk openen en aan de slag gaan als een zelfstandige pedicure. Als pedicure kun je na de opleiding elke voetbehandeling met veel zelfverzekerdheid uitvoeren.

De onderwerpen van de pedicure opleiding

De onderwerpen die tijdens de pedicure opleiding aan bod komen, zijn onder andere: reinigingstechnieken, analyse van de voet, herkennen van verschillende voet- en nagelaandoeningen, het uitvoeren van verschillende voet- en nagelbehandelingen, het behandelen van eelt en het lakken van de nagels. Daarnaast leer je ook verschillende nagelaandoeningen, waaronder schimmelnagel en ingegroeide nagel, te behandelen. Tenslotte komen tijdens de pedicure opleiding ook zaken als product- en materiaalkennis, massagetechnieken en hygiëne aan bod. Als professionele pedicure zorg je ervoor dat de voeten van je klanten er altijd mooi en verzorgd uitzien en dat ze tevreden de deur uitgaan. Als pedicure houd je je bezig met de totale voetverzorging.

Pedicure opleiding voor de volgende stap in je carrière

Wil je de volgende stap in je carrière maken, maar weet je niet precies wat je wilt doen? Maar weet je wel dat je op zoek bent naar een afwisselend beroep? Dan kun je de pedicure opleiding zeker in overweging nemen. Na het volgen van de opleiding kun je meteen aan de slag als zelfstandige. Je kunt je eigen praktijk starten, maar ook je diensten tot aan huis aanbieden. Wil je meer weten over de pedicure opleiding, het lesprogramma en de kosten? Maak dan gerust contact met ons. We staan je graag te woord.