Opel web
Image default
Aanbiedingen

Naast een wasmachine ook een wasdroger?

Bijna iedereen heeft wel een wasmachine in huis staan. Of je deze nu deelt met huisgenoten of voor je huishouden een model hebt aangeschaft, het zijn behoorlijk handige dingen! Al je was met de hand doen kost je veel te veel tijd en maakt je was bovendien niet optimaal schoon en voortdurend naar een wasserette moeten is ook niet altijd praktisch. Een wasmachine is dan ook niet meer weg te denken uit onze huizen. Een droger daarentegen – daar zijn de meningen over verdeeld. De één houdt van de zachtheid van handdoeken en beddengoed dat net uit de droger komt terwijl de ander juist geniet van de frisheid en harde structuur van handdoeken die aan de lucht hebben gedroogd. In welk kamp zit jij? 

Denk aan je budget 

Een argument dat vaak wordt gebruikt om geen wasdroger te kopen is dat de apparaten veel elektriciteit verbruiken. Een droogbeurt duur al gauw twee uur, en tijdens die twee uur kan de machine flink wat stroom verbruiken. Je energie kan dan ook aanzienlijk toenemen wanneer je een droger aanschaft. Toch hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Er zijn namelijk steeds meer modellen met een A++ of A+++ energielabel die jouw energieverbruik minder belasten. Op die manier denk je toch aan je budget maar gooi je eenvoudig je natte was in de wasdroger.

Niet afhankelijk van het weer  

Je hebt je natte was net aan de waslijn gehangen in je tuin of op je balkon, en dan gaat het regenen. Een grote ergernis! Met een wasdroger heb je dit probleem niet. Je gooit je natte was gewoon in de machine, drukt op de knop en komt later terug om je droge was weer uit de machine te halen. Nooit meer het weer checken voordat je je was gaat drogen en nooit meer halsoverkop naar buiten sprinten om je schone was te redden van een regenbui. 

Een geschikte optie voor jou? 

Twijfel je over de aanschaf van een droger? Zet dan alle voor- en nadelen voor jezelf op een rij. Op die manier breng je in kaart hoe vaak je het apparaat gaat gebruiken, wat het je oplevert of hoe het je in de weg zou zitten. Een wasdroger kopen wordt zo een weloverwogen keuze waar je geen spijt van krijgt – of je ‘m nu aanschaft, of niet.

https://www.gereedschap-expert.nl/