Opel web
Image default
Tweewielers

Voor welke gelegenheid kun je een limousine huren?

Een limousine huren is iets wat de meeste mensen maar een paar keer in hun leven doen. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van het afstudeergala, een huwelijk of een andere feestelijke gelegenheid zoals de 18e of 21e verjaardag van zoon en/of dochter. Toch gek. Want in een limousine voel je je een echte VIP.  Tijdens een rit met een comfortabele limousine komt voor velen niet alleen een droom uit. Iedereen maakt ook herinneringen aan een heel bijzondere ervaring die tot in lengte van jaren herinnerd zal worden. Met een vervoermiddel als een limo wordt elk feest een unieke gebeurtenis. Het beste eraan? Uw privé-chauffeur bestuurt de limousine. Elke dag is mooi genoeg om er een feestje van te maken.

Een verjaardag te vieren?

Het maakt niet uit of het als verrassing is en moet blijven. Of dat het een door de gastheer gepland onderdeel van een programma is. Een rit met een limousine maakt van elke verjaardag een briljante gebeurtenis! Ongeacht de leeftijd, het op deze bijzondere manier vieren van je geboortedag is natuurlijk een geweldige gelegenheid om een limousine te huren. Een ritje naar een zelfgekozen locatie of een korte sightseeing tour. Wat de plannen ook zijn, ondertussen toosten op de jarige en op een geweldige feestdag terwijl op de achterbank kan worden getoost, maakt van elke verjaardag een gezellige dag.

Limousine huren voor een bruiloft

De rit van het gemeentehuis of de kerk naar de lokatie waar het feest zal plaatsvinden, is vaak erg sfeervol bij een bruiloft. Een autocolonne wordt gevormd en met luid getoeter wordt het huwelijk aan de wereld aangekondigd. Ook worden blikjes gebruikt, zodat iedereen kan horen welke bijzondere gebeurtenis er vandaag heeft plaatsgevonden. Als de bruid en bruidegom in een prachtig versierde luxe limousine mogen plaatsnemen, geeft dat een speciaal tintje aan zo’n heuglijke dag? Een verrassing die zeker weten, nooit meer uit de herinnering zal verdwijnen. Niet bij het bruidspaar, maar ook niet bij de andere aanwezigen. Zo’n auto maakt gewoon indruk. Vóór de grote feestelijkheden later, hebben de twee pasgetrouwden in een limousine kort de mogelijkheid om even heel dicht bij elkaar te zijn.  Misschien zelfs voor het feestgedruis losbarst in alle rust te toosten met een glas champagne, op de rest van hun leven samen.

Ook voor een vrijgezellenfeest erg geschikt

Het huren van een limousine staat hoog op de lijst van meest populaire activiteiten tijdens een vrijgezellenfeest. De aanstaande bruidegom (of de bruid) zal zich de rit in de limo zeker nog lang herinneren. Het is tenslotte niet iets wat je elke dag doet!