Opel web
Image default
Auto's en Motoren

Wat is de beste sleutelbeveiliging voor jouw auto?

Een van de beste sleutelbeveiligingen voor jouw auto is de keyless protector. Je hebt geen sleutel meer nodig om in jouw auto te komen en daarbij zal de auto ook niet zomaar van het slot af gaan. Dankzij de zender weet het voertuig namelijk precies wanneer jij in de buurt bent en kunnen de deuren geopend worden. Dit kan grote voordelen opleveren ten opzichte van het ouderwetse sleutelsysteem. Het merk Keyless Protector kan jou daarbij helpen. Maar is het echt de beste sleutelbeveiliging?

Met een keyless protector beveiligd tegen diefstal

Een keyless protector laat jou de auto openen en sluiten zonder dat hier een sleutel voor nodig is. Zodra jij niet meer binnen de sensor staat, zal de auto namelijk automatisch sluiten. Waar dieven normaal het signaal van jouw sleutel opvangen en zo de auto kunnen openen en starten, is dit bij deze beveiliging niet meer mogelijk. Hierdoor kan het tot de beste sleutelbeveiliging behoren. Keyless Protector heeft hiervoor enkele uitvoeringen beschikbaar gesteld, waardoor je zelf kunt bepalen wat je nodig hebt en waarmee je het beste uit bent om jouw auto extra beveiligd te hebben tegen diefstal. 

Certificaten worden meegeleverd voor verzekering

De keyless protector komt met de benodigde certificeringen of zonder. Je kunt hier namelijk geheel zelf voor kiezen. Wanneer je ervan verzekerd wilt zijn dat je bij een eventuele diefstal voldoende verzekerd bent, kun je het beste om de certificaten vragen. Deze moeten namelijk overhandigd worden om aanspraak te maken op het bedrag dat normaal gesproken uitgekeerd wordt als er iets aan jouw auto gebeurd is. Zorg er daarom altijd voor dat je niet alleen de beste beveiliging hebt, maar ook de meest veilige optie voor jouw portemonnee. 

De sleutel wordt automatisch uitgeschakeld

Wanneer je investeert in een keyless protector weet je zeker dat je nooit meer aan de gang hoeft met een sleutel. Je hebt de zender namelijk in jouw zak zitten, welke alleen werkt als je dicht genoeg bij de auto staat. Zodra je een paar stappen van de auto verwijderd bent, zal de sleutel automatisch uitgeschakeld worden. De zender kan op deze manier ook niet meer opgevangen worden en dieven krijgen geen kans om binnen enkele seconden jouw auto mee te nemen. Je bent verzekerd dat de auto er bij terugkomst nog steeds staat wanneer je een van de producten van Keyless Protector aangeschaft hebt. 

Altijd de beste keuze maken

De keyless protector is een handig hulpmiddel om in het achterhoofd te houden wanneer je op zoek bent naar de beste sleutelbeveiliging voor jouw auto. Doordat jouw sleutel niet meer werkt zolang je niet in de buurt bent van jouw auto en je daarmee dus ook het signaal uitgeschakeld hebt, kan het signaal niet meer worden opgepakt door dieven. Jouw sleutel is gelijk minder vatbaar voor de nieuwste technieken en software, waardoor je ook niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk echter altijd wat de beste sleutelbeveiliging voor jouw auto is en maak op basis daarvan jouw keuze.