Opel web
Image default
Aanbiedingen

ALLROUND MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Ben je een technicus of ben je geïnteresseerd in technologie? Vind je het leuk om “onverstaanbaar” te zijn en niet te stoppen voordat je mogelijke problemen hebt opgelost? Ontwijk je de uitdaging niet? Dan zoeken wij jou

Wie is onze klant?

Wanneer u een van onze vier Nederlandse fabrieken betreedt, zult u niet alleen onze productie van heerlijke bakingrediënten en halffabrikaten ervaren, maar ook het enthousiasme van onze medewerkers ervaren. Samen met onze collega’s zorgen we ervoor dat we dagelijkse producten leveren aan de traditionele bakkerijen bij ons in de buurt, evenals aan industriële en detailhandels in binnen- en buitenland. Onze klant is een professioneel en innovatief familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige ingrediënten en heerlijke halffabrikaten voor de detailhandel, bakkerij, banketbakkerij, chocolade en ijsindustrie.

De functie

Als medewerker technische dienst ben je het eerste aanspreekpunt voor actuele technische zaken en kun je de dagelijkse gang van zaken rondom de werkplaats regelen. Hiervoor maak je gebruik van een digitaal onderhoudsbeheersysteem. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de technische condities van de machines zodat de productie op een efficiënte en voedselveilige manier kan worden uitgevoerd. Het is ook de verantwoordelijkheid om de storing op de juiste manier op te lossen en de storingsdienst uit te voeren.

Jouw plicht is

Je stelt een werkplan op en wijst werk toe aan collega’s.

Je volgt activiteiten op in het digitale onderhoudsbeheersysteem.

U heeft een offerte en budget nodig.

U beheert het magazijn, inventariseert en bespaart geld.

U kunt gerapporteerde fouten in technische apparatuur en gebouwen vinden, evalueren en corrigeren.

Je voert (preventief) onderhoudswerk uit aan machines en apparaten en voert tot op zekere hoogte modificaties en nieuwbouwwerkzaamheden uit conform technische specificaties, tekeningen en instructies.

U doet suggesties om de technische situatie te verbeteren (verwerken).

Je levert technische documenten (handleidingen en tekeningen) en besteedt aandacht aan de registratie van relevante gegevens met betrekking tot de uitvoering van werkzaamheden.

U heeft deelgenomen aan de storingsdienst.

U kunt activiteiten volgen en wijzigingen in het digitale onderhoudsbeheersysteem registreren.

Je moet werken in overeenstemming met kwaliteitssystemen zoals IFS / BRC, ISO en / of HACCP, en je strikt houden aan gezondheids-, veiligheids- en milieuregels.

Je werkt nauw samen met collega’s in de productie- en expeditieteams.

Je rapporteert aan de technische dienstbegeleider.

Wat vragen we van je?

Op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, elektronica of besturingstechniek heb je een volledige opleiding op mbo-niveau; je hebt minimaal een jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, vooral in de voedingsindustrie. Je begrijpt het productieproces van voedsel. Je hebt uitgebreide kennis van werktuigbouwkunde en werktuigbouwkunde, maar ook basiskennis van besturing en elektrotechniek.Je hebt de kennis en ervaring van preventief onderhoud. Je hebt ervaring met het managen van processen. Je bent analytisch, flexibel, actief, accuraat, nauwkeurig en pragmatisch. Je bent een teamspeler, weet draagvlak te creëren en kan zelfstandig werken. Je hebt kennis / ervaring en / of hobby’s om een ​​managementsysteem te onderhouden. U kunt de druk weerstaan ​​en het werk op tijd afmaken. Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze open positie?

vacatures in Belgie

https://www.vindazo.nl/keywords/medewerker-bedrijfsbureau.html