Opel web
Image default
Recreation / Autos

AutoTotaal: uw voordeel garage in Ede

Bent u op zoek naar een garage in Ede of wilt u uw auto APK laten keuren? Kom dan langs bij AutoTotaal Ede, de BOVAG vakgarage in de regio. Wij hanteren niet alleen zeer scherpe prijzen, maar leveren ook nog eens uitstekende kwaliteit in een mum van tijd, waardoor u weer snel de weg op kunt.

Garage in Ede voor onderhoud, reparatie en schadeherstel

Als garage in Ede met BOVAG garantie, kunt u bij ons terecht voor het complete onderhoud van uw auto. Denk hierbij aan de kleine en grote beurt, de APK keuring, bandencontrole en bandenwissel voor de zomer en winter. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in autoschadeherstel. Hierbij doen wij zowel de diagnose, als de calculatie voor de verzekering. U kunt bij ons altijd rekenen op een uitstekende reparatie en garantie. U kunt eerst een afspraak maken, maar u kunt op doordeweekse dagen ook langskomen tussen 8 uur ’s ochtends en 5 uur ’s avonds.

Kleine en grote beurt

Voor de kleine en grote beurt van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons maakt het niet uit welk type of welk merk auto u heeft, wij onderhouden alle auto’s. Goed onderhoud is belangrijk, omdat dit de bruikbaarheid en betrouwbaarheid van uw vervoersmiddel verhoogt. Wanneer u uw auto goed onderhoudt, zorgt dit ervoor dat de gebruikskosten uiteindelijk lager zullen zijn. Het is fijn om te weten dat u met ons onderhoud de fabrieksgarantie van uw voertuig behoudt. Wist u trouwens ook dat onderhoudskosten vaak veel lager zijn dan u denkt? Kom eens langs, dan helpen wij u graag verder!

Kwaliteit tegen een lage prijs

Wij bieden klanten graag een alternatief. Veel garages hanteren hoge prijzen als ze kwalitatief goed werk leveren. Wij bieden echter onderhoud en reparatie van uw voertuig aan tegen zeer lage prijzen, zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ons monteursteam bestaat uit mensen met vele jaren ervaring. De samenstelling van ons team zorgt voor een brede kennis van technieken, merken en middelen. Op die manier zijn wij niet alleen in staat om alle merken te onderhouden of te repareren, maar ook altijd de beste oplossing te vinden voor uw probleem. Kijk op onze website voor nog veel meer informatie over onze diensten.

Gerelateerde artikelen

Scriptie nakijken op taalgebruik? Het kan!

Douche of bad?

Leren voor je theorie examen