Opel web
Image default
Recreation / Autos

DeBusSpecialist: duurzaam en comfortabel

Bij DeBusSpecialist bent u verzekerd van duurzaam en comfortabel personenvervoer. Wij hebben een passende vervoersoplossing voor elk gezelschap, zelfs voor gezelschappen waarbij mensen in een rolstoel zitten! Van functioneel tot uitermate luxe, alles is mogelijk. Uiteraard zorgen wij altijd voor een veilige, comfortabele en representatieve reis.

Groen reizen met DeBusSpecialist

DeBusSpecialist is zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor een leefbare, duurzame wereld. Om die reden rijden wij groen: CO2-arm of CO2-beperkt. Hierin zijn wij behoorlijk uniek. Helaas zijn er nog geen elektrische touringcars op de markt, maar met onze CO2-beperkte reizen maken wij al een groot verschil. Daarnaast hebben wij ook taxibusjes op groen gas en elektrische taxi’s. Voor de huur van duurzame touringcar bent u bij ons op de juiste plek. Via onze website vraagt u gemakkelijk een offerte aan.

Touringcar huren

Of het nu gaat om een eenmalige rit voor een speciale gelegenheid, of om dagelijks pendelvervoer van uw medewerkers van en naar het werk: bij ons kunt u de juiste touringcar huren. Wij denken graag met u mee om de beste oplossing te vinden voor uw wensen. Bij ons staat veiligheid voorop. Dat betekent dat wij alleen goed opgeleide chauffeurs in dienst hebben. Hoewel zij al een goede opleiding hebben, zorgen wij ervoor dat zij nog regelmatig cursussen en bijscholingen volgen op het gebied van de verkeersveiligheid. Zij nemen geen enkel risico en weten met elke groep om te gaan. Niet alleen onze medewerkers, maar ook onze touringcars voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Qua veiligheid én comfort. Onze touringcars zijn standaard uitgerust met een toilet, koelkast, verstelbare rugleuning en voetsteunen, airco en dvd-speler. En dat alles tegen aantrekkelijke tarieven.

Exclusief vervoer voor elke gelegenheid

Zoals gezegd, zorgen wij voor passend vervoer voor elke gelegenheid. Dat betekent dat u ook in stijl kunt reizen met de diensten van DeBusSpecialist. Wij hebben namelijk ook diverse limousines en VIP-taxi’s. Hier heeft u ruim de plek, geniet u van alle luxe en heeft u een privé chauffeur. Ideaal voor trouwdagen, vrijgezellenfeestjes, gala’s en zakelijk VIP-vervoer. Bekijk ons ruime aanbod in mogelijkheden op het gebied van vervoer op onze website. Hier vraagt u ook direct een offerte aan.