Opel web
Image default
Recreation / Autos

Camera’s die je kunt plaatsen in een auto

Het kan erg ontspannend zijn om in een auto te rijden. Het is fijn wanneer het zo is dat je auto geen schade heeft. Door oplettend te rijden kun je schade voorkomen. Wat ook kan helpen, is het gebruikmaken van tools. Zo kun je een achteruitrijcamera set kopen.

 

Tools

Er zijn veel tools die van hulp kunnen zijn. Je kunt stilstand, schade en ongevallen voorkomen door het gebruik maken van een camera. Je hebt een dodehoekcamera, een derde remlichtcamera en een achteruitrijcamera die van dienst kunnen zijn. Er zij ook nog bolcamera’s, zijcamera’s, camera’s met dubbele lens en camera’s voor bestelbusjes. De camera’s hebben iets gemeen: door het gebruiken van de camera creëer je een hogere veiligheid en meer zicht. Het blijkt dat veel camera’s voorzien zijn van hoogwaardige SONY- of SHARP-lenzen. Deze lenzen zijn volledig waterdicht. Daarnaast zijn zij ook schokbestendig. De aanwezige LED’s zorgen voor een nachtzicht van minimaal tien meter. Er is een premium VZ-schroefconnector bij ieder model camera. Deze zorgt voor een stevige aansluiting.

 

Rijden naar achteren

Het rijden naar achteren nis niet altijd makkelijk. Tijdens het rijden naar achteren zijn er altijd gevaren die op de loer liggen. Als voorbeeld heb je spelende kinderen, maar krappe parkeerplaatsen blijken ook een struikelblok. Door het gebruik van een camera kan je ervoor zorgen dat je bent voorbereid op de hindernissen. Door het zien wat er aan de achterkant gebeurt, ben je eerder paraat. Het is logisch dat je je afvraagt welke camera’s er allemaal zijn. Verder in dit artikel wordt hier meer over verteld.

 

Waeco en Camos

De eerste optie die er is, is de waeco camera. Dit systeem is speciaal afgestemd op het gebruik in vrijetijdsvoertuigen. De kern bestaat uit twee hoogwaardige LCD monitors en drie compacte kleurencamera’s. Daarnaast heb je ook een Camos camera. De monitor van deze camera wordt geleverd in combinatie met video- en stroomkabels. Dit systeem is eenvoudig te monteren op je dashboard.

 

http://economy.nl

Gerelateerde artikelen

Thuis 3D printen

Pap, zijn we er al

Coronacrisis zorgt voor paniek