Opel web
Image default
Recreation / Autos

Coronaproef: contactloze bezoekersregistratie

Door de coronacrisis is het van belang dat mensen afstand van elkaar houden en dat medische behandelingen op een veilige manier alsnog door kunnen gaan. Met name bij tandartsenpraktijken bijvoorbeeld is dit van groot belang, al is dat lang niet altijd eenvoudig te realiseren. Het eerste contactmoment vindt namelijk plaats bij het aanmelden voor de afspraak bij de balie, waarbij contact haast onvermijdelijk lijkt te zijn. DigiReceptie heeft echter de oplossing voor dit probleem, namelijk het digitaal registeren van bezoekers middels een QR-code in combinatie met de Software bezoekersregistratie van DigiReceptie om een digitale receptie te realiseren. Meer weten? Lees dan snel verder!

Aanmelden met behulp van een QR-code

Wanneer bezoekers zich normaliter bij aankomst aanmelden bij de receptie voor een afspraak, gaat ook dit anders als gevolg van de ingrijpende coronamaatregelen. Om zo weinig mogelijk contactmomenten te realiseren binnen tandartsen- of fysiotherapiepraktijken kan er daarom gebruik gemaakt worden van de software van DigiReceptie. Deze software maakt het namelijk mogelijk om afspraken digitaal in te plannen, waarna bezoekers een uitnodiging voor de afspraak ontvangen en deze moeten bevestigen. Vervolgens verschijnt de afspraak in de planner van de receptionist en heeft hij of zij een duidelijk overzicht van alle geplande afspraken. Wanneer de bezoeker op het moment van afspraak binnenwandelt, moet hij of zij de verplichte vragenlijst over corona via de QR-code bij de balie invullen, waarna de behandeling veilig kan verlopen.

Vragen of contact?

Hebt u nog vragen over de manier waarop DigiReceptie data opslaat of hoe de bezoekersregistratie receptie eruitziet voor receptionisten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met DigiReceptie of een kijkje te nemen op de website van DigiReceptie voor meer informatie over onze software, diensten of andere zaken. Wij helpen u graag, adviseren u in de mogelijkheden en denken met u mee over alle oplossingen voor mogelijke problemen!

https://www.economy.nl