Opel web
Image default
Aanbiedingen

Een leeshoek creëren met staande lampen

Wil jij ook graag een gezellige leeshoek creëren in jouw huis? Het is de perfecte plek om te ontspannen en op te kunnen gaan in jouw favoriete boek, maar je wilt niet dat het eruit ziet als elke andere kamer in huis. Wat kun je doen om deze plek speciaal te maken en uitermate geschikt voor het lezen van de krant of een boek? Ontdek de mogelijkheden met vloerlampen! 

Staande lampen voor een gave look

Staande lampen zijn een goedkope manier om een unieke stijl en flair toe te voegen aan elke kamer. Ze zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook worden gebruikt als decoratieve stukken die de algemene uitstraling van de ruimte verbeteren. Probeer voor jouw leeshoek een vloerlamp te vinden die past bij jouw interieur. Zoek er een met een opvallende vorm of kleur, of misschien iets dat gemaakt is van een uniek materiaal zoals hout of metaal. Om bijvoorbeeld de retro vibe helemaal tot zijn recht te laten komen, kies je voor een lamp met een zichtbaar peertje – die zijn momenteel erg populair!

Maximaliseer uw ruimte

Bij het creëren van een leeshoekje wil je alle beschikbare ruimte optimaal benutten. Staande lampen kunnen daarbij helpen door extra licht te geven in donkere hoeken van de kamer. Plaats een of twee lampen rond de zithoek en experimenteer met verschillende hoogtes en hoeken tot je er een vindt die voor de ruimte het beste werkt. Door extra licht, creëer je optisch meer ruimte waardoor de een kamer minder hokkerig en klein oogt. Dit is helemaal prettig voor wanneer je wat grotere meubels in de ruimte hebt staan. 

Alles samenbrengen

Als je eenmaal een paar geschikte staande lampen voor je leeshoek hebt gevonden, is het tijd om alles bij elkaar te brengen! Leg wat comfortabele kussens en dekens (of wat u ook maar een ontspannen gevoel geeft) op een fauteuil, relax stoel of love seat en voorzie de leeshoek van genoeg boeken, tijdschriften en een krantenmand. Nu hoef je alleen nog maar een goed boek of twee te pakken, de staande lampen aan te zetten, achterover te leunen en te genieten!

Vloerlampen bij een leeshoek plaatsen is een gemakkelijke manier om stijl en functionaliteit toe te voegen aan elke ruimte, vooral bij het creëren van een gezellige leeshoek in uw huis. Met hun veelzijdigheid kunnen ze jouw interieur flair geven terwijl ze ook de beschikbare ruimte maximaliseren door donkere hoeken van de kamer te verlichten! 

 

https://www.sfeer.nl/