Opel web
Image default
Woningen

Een volledig dienstenpakket voor operaties met residentieel en commercieel vastgoed.Een volledig dienstenpakket voor operaties met residentieel en commercieel vastgoed.
Koop en verkoop, huur voor een jaar of langer: appartementen (primaire en secundaire markt), huizen, luxe appartementen, cottages, percelen, commercieel vastgoed.
Elite nieuwe appartementen, villa’s, cottages, huizen, appartementen en percelen. Commercieel vastgoed te huur. Individuele benadering van elke klant. Onroerend goed op bestelling, selectie van opties voor een individuele bestelling.
– Aankoop en verkoop van huizen, appartementen, kamers, commercieel vastgoed.
– Ondersteuning van transacties.
– Schenking van appartementen, huizen.
– Arendan voor een jaar of langer.
Het hele scala aan vastgoeddiensten.
Wij helpen u snel en voordelig onroerend goed te verkopen of te kopen.
Taxatie van onroerend goed —
We zullen een marktbeoordeling van uw eigendom uitvoeren – de juiste prijs is de belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle verkoop of een voordelige aankoop.
Beste advertentie –
We maken professionele fotografie van het object, verzorgen een presentatie, adverteren in meer dan 50 online catalogi en agentschappen.
Verrichten van onderhandelingen –
Inkomend oproepverkeer ontvangen, shows houden. Onderhandelingen met potentiële kopers en overeenstemming bereiken over de voorwaarden van de transactie, het definiëren van betrouwbare afwikkelingsregelingen.
Transactieondersteuning –
Advies over juridische kwesties van de transactie en belastingkwesties. We bieden ondersteuning en controle over de uitvoering van de voorwaarden van het contract.

 

 

 

Appartement te huur

 

https://be.propenda.com/

Gerelateerde artikelen

Kies voor dit ervaren bouwbedrijf in Den Bosch

Een laminaatvloer kopen die goed bij je interieur past