Opel web
Image default
Bedrijven

Eindelijk weer naar de kapper

Na de lockdown zoekt u waarschijnlijk een goede kapsalon in Laren. Deze kapsalon bestaat uit een team van professionele kappers die allemaal zeker weten wat ze doen. Hier kunt u er van uit gaan dat de tijd volledig voor u wordt genomen. Er is geen sprake van haast of afgeraffeld werk, maar u krijg alle tijd die u verdient. Het team kent alle haartypes. Dus zelfs met krullen hoeft u zich geen zorgen te maken, wees niet bang om de kapsalon te verlaten met knopen of kroeshaar. U verlaat de kapsalon van Laren tevreden met glad, zacht en glanzend haar.

Voor elke gelegenheid

Bij kapsalon Laren kunt u terecht voor allerlei soorten knipbeurten. Zo kunt u voor een simpele beurt kiezen door alleen de dode puntjes te laten knippen. Maar wellicht bent u toe aan wat nieuws. Wij helpen u hier graag bij. Wij kunnen uw haren in een gekke kleur verven of iets permanent doen met uw haar, zoals het permanent stijlen of krullen. Als u een bijzondere gelegenheid heeft en u er netjes uit wilt zien, dan kunnen wij ook uw haar mooi vlechten of opsteken. Doordat baby’s niet toegestaan zijn, zult u altijd in de rust zitten. Op de achtergrond hoort u een lekker muziekje. Is dat niet lekker?

Advies en tips

Wij kunnen u ook adviseren wat betreft producten. Niet alle producten zijn goed voor uw haartype. Als u een shampoo of conditioner bijna dagelijks gebruikt die niet past bij uw haartype dan kan het zijn dat u uw haar juist beschadigt en kapot maakt. Dit is natuurlijk zonde, vooral omdat het heel goed anders kan. Daarom helpen wij u bij kapsalon Laren graag om dit in te zien. Wij staan altijd voor uw klaar om uw tips te geven en het beste uit uw haar te halen. Al snel zult u een wereld van verschil zien. Komt u ook langs bij ons?Gerelateerde artikelen

Coole Volkswagen kever huren

Speciale dynamische knipperlichten

Trouwauto huren: alles wat je moet weten voordat je boekt