Opel web
Image default
Bedrijven

Specialist zakelijke LED verlichting

Bij het verbouwen van de keuken en / of het toilet haalt u een vakman in huis. Het opknappen van de tuin laat u over aan een groenspecialist. Waarom dan niet een led-expert in de hand nemen als het om nieuwe lampen gaat?

Led Design Holland is een voorbeeld van zo’n ledlampendeskundige. Led Design Holland is een allround bedrijf. U kunt er aankloppen voor advies en tips, voor de inkoop van armaturen en voor de installatie ervan. Het gaat in dit geval onder meer om werkplaatsverlichting, om lampen voor kantoren en winkels. Als u het erg druk heeft, kan Led Design Holland het hele lichtproject van u overnemen. De medewerkers hebben ervaring in veel branches. U kunt denken aan de industrie (fabriekshallen, magazijnen en werkplaatsen), de detailhandel, showrooms en kantoren. De afgelopen jaren is menig Vereniging van Eigenaren een samenwerking aangegaan met Led Design Holland. Het resultaat voor al die appartementeneigenaren is een flinke besparing op de energienota. Soms zelfs 91% op jaarbasis. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de energiezuinigheid van leds. Wilt u nu alvast weten wat de investering in LED verlichting bedrijfshal u gaat opleveren? Op de website staat een handige tool die dat in een paar seconden voor u uitrekent. Gaat u naar https://www.leddesignholland.nl/bereken-besparing/. Vul het aantal lampen dat op de werkvloer aanwezig is in en vervolgens het gemiddelde Wattage en de gemiddelde brandtijd in uren per dag. Bent u enthousiast en wilt u meteen meer weten? Klik op het oranje balkje met ‘uitgebreide besparing opvragen’, vul uw gegevens in en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

In de tussentijd zou u trouwens even een aantal Kennisbank-artikelen kunnen lezen (https://www.leddesignholland.nl/kennisbank/). Die gaan over led in het algemeen, besparen met led, led-toepassingen, meer leren over led en regelgeving. Wat het laatste thema betreft, zijn dit een aantal voorbeeldenonderwerpen: keurmerk ledverlichting, noodverlichting, de subsidieregeling Energie Investeringsaftrek, het EU-verbod op niet-zuinige lampen, het Energieakkoord dat bedrijven verplicht duurzame en besparende keuzes te maken.

Veel leesplezier gewenst en voor de nabije toekomst hopen we dat het partnerschap met Led Design Holland succesvol zal uitpakken voor u!

https://www.leddesignholland.nl/