Opel web
Image default
Auto's en Motoren

Motorrijden leren in de prachtige omgeving van Oldenzaal

Heb je er altijd al van gedroomd om te leren motorrijden maar dacht je dat het jaren zou duren, dat is niet zo. Met een motoropleiding kun je in ongeveer 10 lessen veilig leren motorrijden. Je leert de basistechnieken van het rijden op twee wielen in een veilige omgeving waarna je de gelegenheid krijgt om deze technieken te oefenen op de openbare weg onder begeleiding van een instructeur. Zo ben goed voorbereid voor het examen en kun je daarna met plezier en vol vertrouwen veilig de weg op met je eigen motor.

Motorrijlessen met plezier

Ben je geïnteresseerd in het behalen van een motorrijbewijs? Wij staan klaar om je te helpen! Onze deskundige instructeurs zorgen ervoor dat je lessen leuk en ontspannen zijn, zodat het helemaal niet voelt als een examen. Ons doel is niet alleen dat je moeiteloos slaagt voor je motorrijbewijs, we willen dat je geniet van elke stap onderweg!

In de prachtige bosrijke omgeving rondom Oldenzaal is het namelijk heerlijk rijden met de motor, lekker touren op twee wielen door de vele mooie twentse natuurgebieden. In alle rust leer je alles wat je nodig hebt voor het rijden op een motor.

Starten met jouw motorrijbewijs halen?

Wil jij een bevoegd motorrijder worden en legaal de openbare wegen betreden op twee wielen? Wacht niet langer; neem dan eens contact op met Rijschool Rob Dekker voor meer informatie over motorrijlessen in omgeving Oldenzaal, prijzen of beschikbare data. Met twee personen lessen is ook mogelijk, bijvoorbeeld met je partner, familielid, vriend of vriendin. Dat is leuk en extra leerzaam!

https://rijschoolrobdekker.nl/motor-opleidingen/