Opel web
Image default
Banen en opleidingen

Ons Uitzendbureau Helmond, uw specialist

Uitstekend Uitzendbureau Helmond is de ideale partner voor jongeren, studenten en starters die op zoek zijn naar een geschikte baan. Het is onze missie om mensen met weinig ervaring op de arbeidsmarkt aan een geschikte baan te helpen. Als jongere of starter moet je vaak genoegen nemen met een saai baantje als vakkenvuller of krantenbezorger. Dit zijn baantjes die soms wel leuk verdienen, maar totaal niet aansluiten bij jouw interesses. Bij uitzendbureau Helmond snappen we dat dit geen ideale situatie is en daarom helpen wij jou hier graag bij. Niemand wil graag een baantje hebben waar je met veel tegenzin naartoe gaat.

Nuttige ervaring opdoen

Bij uitzendbureau Helmond willen wij graag weten welke opleiding je volgt en waar je interesses liggen. Met behulp van deze informatie zullen wij organisaties gaan zoeken die op jouw kennis en interesses aansluiten. Op deze manier ga jij werken binnen een omgeving waar je nuttige informatie en ervaring opdoet die jou kunnen helpen bij het vervolg van je carrière. Bij uitzendbureau Helmond zijn we pas tevreden wanneer jij een werkgever hebt gevonden waar je jezelf echt volledig op je plaats voelt!

Alles is mogelijk bij uitzendbureau Helmond. Jij geeft aan wat je wilt en wij zoeken de best mogelijke oplossing. Dit kan zijn in de vorm van een bijbaantje in de avonduren, een bijbaan als weekendhulp of een fulltime baan bij een tussenjaar of na afsluiting van je studie. Door onze goedgevulde database met verschillende bedrijven uit de regio vinden we eigenlijk altijd wel een juiste oplossing voor iedereen. Op deze manier heeft uitzendbureau Helmond al velen jongeren kunnen helpen bij het vervolg van hun carrière. Er zijn zelfs mensen die na jaren nog steeds werkzaam zijn binnen de organisatie waarmee ze door middel van onze service in contact zijn gekomen. Heb je interesse en ben je toe aan een leuk en relevant baantje? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!