Opel web
Image default
Banen en opleidingen

Projectcoördinator

Wat jij gaat doen?

Beheer uitdagende projecten als projectcoördinator. Is het precies wat u zoekt? Stel je voor dat je een vaste baan hebt en verschillende banen hebt. Je kunt echt werkopdrachten uitvoeren. Dat zal je groei versnellen en je voorstellen dat je bent opgeleid en begeleid om je ambities waar te maken. Klinkt goed? Ja toch? Dan ben je van Koen, en is deze vacature voor projectcoördinator voor je voorbereid.

Als slim persoon bij koen combineer je zekerheid en diversiteit perfect. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de taak aansluit bij uw wensen. Je bent een expert, je kunt je kennis delen met klanten en ze verder helpen. Dit is hoe we samen leiden. Ook met uw adviseurs en andere experts kunt u altijd contact houden, want hier zijn veel persoonlijke contacten. Verveling is slechts een keuze. Je kunt natuurlijk niet stilstaan!

Dit houdt de vacature Projectcoördinator in

Als projectcoördinator zorg je voor de uitvoering en realisatie van het project. Je stuurt het team aan en coördineert activiteiten. Planning is een tweede natuur voor jou. Daarnaast moet het ontwerp, de berekening en de bestelling eerst aan u worden overhandigd voor eindcontrole.

Je moet natuurlijk toezien op de naleving van voorschriften, richtlijnen en procedures. Als rechterhand van de projectmanager houd je ook contact met klanten en aannemers. Je neemt deel aan verschillende bijeenkomsten omdat je alle ins en outs moet begrijpen. Elke taak is anders, dus elk aspect van het beroep komt goed van pas.

Ben je een kandidaat?

Wij zoeken slimme mensen met de kennis, kunde en persoonlijkheid voor de vacature projectcoördinator!

Je hebt het lef en de ambitie om verschillende klanten te bedienen

U wilt klanten echt helpen uw toegevoegde waarde verder te verhogen

Je bent agressief en wilt voorop lopen in je carrière

Je hebt de motivatie om je te ontwikkelen en te groeien

Je wilt je kennis delen met klanten en collega’s

Je hebt een afgeronde HBO- of technische opleiding installatietechniek of civiele techniek

Je hebt jarenlange werkvoorbereider of projectcoördinator ervaring

Wat wij bieden?

De slimme mensen van Koen kunnen allereerst rekenen op talloze mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en uitdagende projecten aan te gaan. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan ​​centraal, en jij bent een expert!

Daarnaast krijg je van ons ook een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dit is natuurlijk een goed salaris, maar er is ook een persoonlijk opleidingsbudget, deelname aan de trainingen en cursussen van onze academie en een huurauto naar keuze.

Een maatschappelijke organisatie kan u daarbij helpen. Bij Koen vinden we dat naast ontwikkeling en hard werken ook plezier hebben erg belangrijk is. We organiseren regelmatig interessante uitjes. En kennisactiviteiten waarbij we ervaringen met elkaar uitwisselen. Daarnaast heeft u een vaste adviseur die u persoonlijk kan begeleiden.

Waar jij gaat werken?

Leer, ontwikkel en verbeter. Als projectcoördinator wil je vooruit. Bij koen snappen we dat. Daarom investeren we in uw professionele ontwikkeling. Dit doen we door middel van intensieve coaching en training op maat. Bij Koen werk je lang en vervul je diverse uitstekende banen. Je bent een expert bij koen en kan technische problemen oplossen voor onze klanten. Op onze beurt nemen we u mee om uw bedrijf verder te ontwikkelen. We kijken er naar uit en lopen samen voorop in de trend. Ook jij en de collega’s van Koen hebben veel contact. Je kunt niet alleen kennis en ervaring uitwisselen, maar je kunt ook regelmatig samen leuke dingen doen!


https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-banen.html