Opel web
Image default
Banen en opleidingen

Eyebrows on Fleek bij ons

Wenkbrauwen, de eigenaardig stukjes haar die het randje van onze oogkassen sieren. Uiteraard van functionele aard zijn deze stukjes haar ook van esthetische waarde. Wenkbrauwen worden steeds belangrijker in de huidige maatschappij, een verzorgde wenkbrauw duidt op een verzorgd persoon. En we hebben allemaal wel eens gehoord van de expressie: Eyebrows on fleek! Bent u het hier helemaal mee eens en zou u een opleiding willen volgen tot wenkbrauw specialist, dan bent u hier aan het juist adres. Bij onze opleiding wenkbrauw specialist wordt u opgeleid tot een expert op het gebied van wenkbrauw styling, epileren en zelfs het verven van, wat natuurlijk de laatste tijd een trend is.

Actueel

De mens verandert en zo ook de maatschappelijke waardes en perceptie die zich tot ons lichaam richt. Normen van schoonheid en esthetiek zijn gevoelig aan de pieken en dalen, het eb en vloed van de deinende tijdsgeest in onze maatschappij. Daarom proberen wij in onze opleiding wenkbrauw specialist te kijken naar de actuele trends die op dat moment het gebied van wenkbrauw styling bepalen. Vormen, dichtheid en kleur zijn alleen maar een fractie van de eigenschappen waar we op letten bij de opleiding wenkbrauw specialist. Leer hoe je de hipste en meest trendy brow styling toepast zoals je die wellicht ziet bij pop idolen zoals Kim Kardashian of Kylie Jenner. 

Transformatie

Jij gaat met jouw nieuwe skills in wenkbrauw styling mensen transformeren en omtoveren tot mensen met nu prachtige stukjes haar boven hun ogen. Omdat we te maken hebben met het concept van transformatie zullen wij dit ook proberen te cultiveren in jouw opleiding wenkbrauw specialist. Onze instructeurs zijn zeer ervaren gerenommeerde brow stylists en helemaal geweid aan het transformeren van jou tot een echte specialist op het gebied van wenkbrauw styling. Ben je geïnteresseerd? Wacht dan niet langer, wil je jouw palet van skills uitbreiden met expertise op het gebied van wenkbrauwen, dan bieden wij jou de ideale kans aan om je zo te ontplooien.