Opel web
Image default
Zakelijk

Peli Cases: Wat kan je hierin opbergen?

Wanneer het aankomt op het beschermen van waardevolle en gevoelige apparatuur, zijn Peli Cases (ook bekend als Pelican Cases) de gouden standaard. Deze robuuste en veelzijdige koffers zijn ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en bieden ongeëvenaarde bescherming voor een breed scala aan apparatuur. In dit artikel bespreken we de kenmerken van Peli Cases en het soort apparatuur dat je erin kunt opbergen.

Kenmerken van Peli Cases

Peli Cases staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

1.Waterdcht en stofbestendig: Peli Cases zijn volledig waterdicht en stofbestendig, wat betekent dat ze uw apparatuur beschermen tegen vocht, regen, en vuil. Dit is vooral belangrijk voor apparatuur die buiten wordt gebruikt of in vochtige omgevingen.

2. Schokbestendig: Deze koffers zijn ontworpen om schokken en stoten te weerstaan. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen of andere sterke materialen en hebben vaak een schuiminterieur dat speciaal is gevormd om de apparatuur op zijn plaats te houden en extra bescherming te bieden

3. Luchtdrukregelaar: Veel Peli Cases zijn uitgerust met een automatische luchtdrukregelaar, die de interne luchtdruk gelijkstelt aan de externe druk. Dit is essentieel voor luchttransport en voorkomt dat de koffer moeilijk te openen is na een vlucht.

4. Roestvrijstalen versterkingen: De sluitingen en scharnieren van Peli Cases zijn vaak versterkt met roestvrij staal, wat bijdraagt aan hun duurzaamheid en weerstand tegen corrosie.

5. Levenslange garantie: Peli Cases worden vaak geleverd met een levenslange garantie, wat getuigt van het vertrouwen van de fabrikant in de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.

Apparatuur die je kunt opbergen in Peli Cases

De veelzijdigheid van Peli Cases maakt ze geschikt voor een breed scala aan apparatuur. Hier zijn enkele voorbeelden van wat je in een Peli Case kunt opbergen:

Fotografie- en Videografie apparatuur: Camera’s, lenzen, drones, statieven en andere accessoires kunnen veilig worden opgeborgen in een Peli Case. De schokbestendige eigenschappen en het aangepaste schuiminterieur zorgen ervoor dat gevoelige apparatuur beschermd blijft tijdens transport.

Elektronische apparatuur: Laptops, tablets, harde schijven en andere elektronische apparaten kunnen veilig worden vervoerd in een Peli Case. De waterdichte en stofbestendige eigenschappen bieden extra bescherming tegen de elementen.

Wetenschappelijke instrumenten: Meetinstrumenten, sensoren en andere wetenschappelijke apparatuur kunnen worden beschermd tegen schokken, trillingen en extreme temperaturen, wat essentieel is voor nauwkeurige metingen en gegevensverzameling.

Medische apparatuur: Mobiele medische apparatuur zoals defibrillators, diagnostische tools en andere gevoelige medische instrumenten kunnen veilig worden opgeborgen en vervoerd in een Peli Case.

Militaire en tactische Apparatuur: Wapens, munitie, nachtkijkers en andere militaire uitrusting kunnen veilig worden beschermd tegen de ruwe omstandigheden van het veld.

Muziekinstrumenten: Kostbare muziekinstrumenten zoals gitaren, violen en elektronische apparatuur kunnen veilig worden vervoerd in een Peli Case, waardoor ze beschermd blijven tegen schokken en weersinvloeden.

Transport van Audiovisuele Apparatuur: Evenementen vereisen vaak hoogwaardige audiovisuele apparatuur zoals projectoren, luidsprekers, microfoons en mengpanelen. Peli Cases bieden de perfecte oplossing om deze dure en gevoelige apparatuur veilig te vervoeren tussen verschillende locaties.

Bescherming van lichtapparatuur: Verlichtingsapparatuur voor evenementen, zoals LED-lampen, moving heads en andere lichtinstallaties, kan kwetsbaar zijn voor schade tijdens transport. Peli Cases zorgen ervoor dat deze apparatuur beschermd blijft tegen stoten en vallen.

​​Bescherming van Ccomputers en netwerkapparatuur: Computers, routers, switches en andere netwerkapparatuur zijn vaak nodig voor de technische ondersteuning van evenementen. Peli Cases zorgen ervoor dat deze essentiële apparaten veilig worden vervoerd en beschermd tegen omgevingsfactoren.

Groot assortiment Peli Cases bij Stage Freaks

Bij Stage Freaks uit Nuenen kun je kiezen uit een groot assortiment Peli Cases, perfect afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een compacte koffer voor je camera-apparatuur of een grote, robuuste case voor je audiovisuele apparatuur, Stage Freaks biedt een uitgebreide selectie van Peli Cases in verschillende maten en uitvoeringen. Met hun deskundige advies en uitstekende service helpen ze je de juiste koffer te vinden om je waardevolle apparatuur optimaal te beschermen, zodat je met een gerust hart op pad kunt gaan.