Opel web
Image default
Recreation / Autos

Bestel een e-sigaret online

Volgens onderzoek zijn de nieuwere uitvoeringen van elektronische sigaretten 95% minder schadelijk dan sigaretten die tabak verbranden. Dit blijkt uit de rapportages over de gezondheidseffecten van de elektronische sigaret in vergelijking met de klassieke tabak sigaretten. Op basis hiervan zijn verschillende gezondheid instanties begonnen met het adviseren van e-sigaretten aan rokers. Rokers wordt aanbevolen om over te stappen naar sigaretten.

Voor rokers die willen stoppen met roken of die minder willen roken hebben wij dit artikel geschreven. Hier lees je hoe je online je eigen e-sigaret kan bestellen en waarmee je rekening moet houden. Rook je niet dan adviseren wij je niet te beginnen met dampen.

Bestel je online dan moet met de onderstaande zaken rekeninghouden

  • Om online te shoppen moet je ook online kunnen betalen. De meeste webshops bieden verschillende betaalmogelijkheden aan zoals PayPal, ideal en credit card aan. Overmaken naar een privé rekening is niet raadzaam.
  • Zoek genoeg informatie over de webwinkel waar je wilt bestellen. Kijkt of er reviews zijn van andere klanten en of de webshop duidelijke product specificaties heeft. Kun je niets vinden op hun website google dit bedrijf dan.
  • Ga na of de sigaretten zijn voorzien van de CE kenmerkt die getuigd van de kwaliteitsstandaard van de Europese Unie onder de ROHS richtlijnen.
  • Online bestellen gaat gepaard met lange levertijden van 3 tot 4 weken, de beste webshops hebben ook reviews over hun levertijd.
  • Online bestellen brengt extra kosten voor levering en bezorging met zich mee. Lees goed op de webshop hoe dat zit.
http://www.esigaretervaring.nl

Gerelateerde artikelen

Alle info over de CAO bouw op een rijtje

Hoe ziet je dagcursus eruit?

Vereenvoudig jou rijlessen bij rijschool Nieuwegein