Opel web
Image default
Mode en Kleding

De perfecte bh in 3 stappen

De perfecte bh in 3 stappen

 

De juiste bh in 3 stappen. Waar veel vrouwen het lastig vinden, is dit absoluut niet het geval. Het enige wat van belang is, is dat je weet wat je zoekt. Je kunt je namelijk voorstellen, dat wanneer je als een kip zonder kop de winkel inloopt, de kans op succes natuurlijk vele malen minder is, dan wanneer je dit gestructureerd doet. Kortom, het is allemaal niet zo lastig als dat het lijkt. Het enige wat je moet doen, is een aantal vaste stappen volgen en dan weet je zeker dat je slaagt. Om je een eindje op weg te helpen, hebben wij de 3 stappen voor je samengesteld, zodat je ze alleen nog maar zelf hoeft uit te voeren.

 

Bepaald het doel van je bh

 

Ga je binnenkort op vakantie en heb je een nieuwe bikini nodig, dan zal je logischerwijs gaan kijken naar de verschillende opties aangaande de freya bikini. Wil je graag een nieuwe bh voor de sportschool, dan is een panache sport bh wellicht iets voor je. Zoals je ziet is het dus afhankelijk waarvoor je op zoek bent om daadwerkelijk te kunnen bepalen wat je nodig hebt. Zorg er daarom dus voor, dat je voor jezelf weet wat je zoek, want alleen dan kun je gericht op zoek.

 

Meten is weten

 

Heb je je doel bepaald, dan is het ook wel prettig te weten welke maat je nodig hebt. Je kunt je borsten eenvoudig thuis zelf opmeten en vervolgens eenvoudig zelf via de bh maattabel uitrekenen welke cupmaat jij nodig hebt. Vervolgens kun je met deze informatie of naar de lingeriezaak of je kiest ervoor om online een nieuwe bh of bikini aan te schaffen. Houd er natuurlijk wel rekening mee, dat je dan niet exact weet hoe de stof voelt, waardoor het heel goed kan dat het niet helemaal is wat je zoekt.

 

De juiste pasvorm

 

De maat is één, maar ook de pasvorm is een bepalend onderdeel voor je uiteindelijke keuze. Niet iedere vrouw vindt namelijk dezelfde pasvorm fijn en daarnaast kan het ook heel goed zijn dat de pasvorm niet helemaal aansluit bij de vorm van je borsten. Zorg er daarom dus ook voor je dat weet welk type borsten je hebt en welke pasvorm daar het beste op aansluit. Zo weet je zeker dat je een bh of bikini kiest die goed en fijn zit.