Opel web
Image default
Beauty en verzorging

De wenkbrauw styling cursus sluit goed aan bij je salon

Er is steeds meer vraag naar het behandelen van de wenkbrauwen in schoonheidssalons. Daar m0et jij natuurlijk niet in achter blijven. Volg daarom een korte wenkbrauw styling cursus om jezelf hier ook in te ontwikkelen of te verbeteren. Het is een onwijs populaire manier om je schoonheidssalon een boost te geven. Meer en meer mensen hebben de behoefte aan mooie en strakke wenkbrauwen en hebben elf geen zijn meer om dit iedere keer te moeten bijhouden. Als je dit aanbiedt in je salon krijg je geheid meer aanspraak en meer mensen die hier gebruik van willen maken. Het is niet alleen maar leuk om je aanbod uit te breiden, maar het is ook nog eens heel goed voor je business. Het is ook leuk om een ander aanbod te hanteren om je zelf ook steeds  meer te kunnen blijven uitdagen in het werk dat je doet. 

Professionele cursus

De wenkbrauw styling cursus is een cursus van 400 euro. Hierin zitten een aantal zaken inbegrepen. Zoals het krijgen van lessen in de praktijk maar ook in de theorie. Je kunt op een professionele manier wenkbrauwen meten na de cursus. Je weet na de wenkbrauw styling cursus ook hoe je een intake gesprek met een klant moet gaan houden. Dit is heel erg belangrijk, want aan de hand hiervan gaan de behandelingen worden uitgevoerd. Je weet hoe diverse soorten van vormen van wenkbrauwen moeten worden gemaakt. 

Hygiënisch werken

Daarnaast leer je tijdens de wenkbrauw styling cursus ook welke vormen van wenkbrauwen het beste passen bij welk gezicht. Ook een heel belangrijk onderdeel van de wenkbrauw styling cursus is, dat er op een hygiënische manier kan worden gewerkt. Dat is een onderdeel waar veel aandacht aan zal worden besteed tijdens de cursus. Het verven en het waxen van de wenkbrauwen behoort ook tot de wenkbrauw styling cursus.