Opel web
Image default
Groothandel

Een kast op maat van IKEA voor al je kleren

Heb je telkens ruimte tekort in je kast en wil je je kleding netjes kunnen opbergen? Dan is een kast op maat dé oplossing. Wil je zelf kunnen bepalen waar de lades komen en hoe groot de kast wordt? Dan is Ostoya Furniture dé expert voor jou! Ze ontwerpen namelijk graag een kast op maat van IKEA voor je waar je nog jaren plezier van gaat hebben. Ook als je andere meubels of onderdelen wilt bestellen, zoals fronten van IKEA voor je keuken, zijn ze je graag van dienst.

Wat zijn de voordelen van een kast op maat?

Ben je benieuwd naar de voordelen van een kast op maat van IKEA? Als je een kast op maat laat ontwerpen, kan je zelf de kast indelen. Op die manier bepaal je zelf waar je al je kleding gaat opbergen en creëer je de ideale opbergruimte voor al je kleding. Uiteraard kun je een kast ook laten ontwerpen voor bijvoorbeeld keukengerei of jassen. Wat je ook wilt opbergen; met de kasten van Ostoya Furniture ben je verzekerd van de perfecte opslagruimte voor jouw spullen!

Naast een kast vind je ook alles voor de keuken bij deze expert

Deze expert is van meer markten thuis dan alleen het ontwerpen van kasten. Je kunt bij hen namelijk ook terecht om fronten van IKEA voor je keuken te laten maken! Ze adviseren je daarbij graag over de materialen en de kleuren waar je uit kunt kiezen. Dankzij de gepersonaliseerde meubels en onderdelen van deze expert weet je zeker dat je droominterieur binnen handbereik is!

Laat een kast ontwerpen of ga voor een nieuwe keuken

Ben je er al uit wat je wilt laten ontwerpen door deze expert? Neem dan snel contact met hen op en plan een adviesgesprek in met een van de interieurontwerpers. Ze luisteren graag naar je wensen en ontwerpen een kast of keuken die aan al je verwachtingen voldoet!

https://www.ostoya.nl/kast-op-maat-ikea/