Opel web
Image default
Dienstverlening

Inbraakpreventie advies politie Den Haag

De politie in Den Haag doet er veel aan om inbraak te voorkomen en geeft ook advies aan inwoners van de stad over hoe ze het beste inbraak kunnen voorkomen. Zo geven ze bijvoorbeeld de politiekeurmerk veilig wonen af aan slotenmakers in Den Haag zodat de inwoners weten waar ze terecht kunnen voor inbraakbeveiliging.

Regelmatig verspreiden ze pamfletten en waarschuwen ze op internet via sociaal media voor woninginbraken. Zo adviseren ze inwoners van Den Haag om de deuren altijd op slot te doen wanneer ze uit het huis gaan ook al is dit voor 5 minuten. Ze wijzen erop dat inbrekers maar een paar seconden nodig hebben om binnen te komen wanneer de deur niet op slot zit.

Ook is het advies om goede sloten te laten monteren op de deuren en ramen wat gedaan kan worden door een slotenmaker Den Haag met de politiekeurmerk veilig wonen. Wanneer de slotenmaker de politiekeurmerk veilig wonen heeft kun je er zeker van zijn dat die weet wat die doet en je woning goed kan beveiligen.

Een slotenmaker kan bijvoorbeeld verlichting aanbrengen buiten het huis en een alarmsysteem installeren. Een fout die mensen vaak maken is dat ze denken dat de slotenmakers alleen sloten kan monteren maar dit is zeker niet waar.

slotenmakerdenhaag.nl/

slotenmaker-denhaag.nl/