Opel web
Image default
Recreation / Autos

Polderscooter heeft ons enorm geholpen op weg naar een goede scooter

Polderscooter is een bedrijf dat ons enorm heeft geholpen. Voor een langere periode waren wij namelijk al aan het zoeken naar een geschikte scooter, maar steeds lukte het ons maar niet om er een te vinden. De tijd begon op een gegeven moment te dringen en dat resulteerde in het feit dat wij snel op zoek zijn gegaan naar een aanbieder van scooters in onze omgeving. Via vrienden kwamen wij op een gegeven moment terecht bij Polderscooter. Zij waren erg enthousiast over dit bedrijf en doordat de tijd bij ons was gaan dringen, besloten wij contact met hen op te gaan nemen. Dit eerste contact verliep meteen erg soepel en daardoor kregen wij veel vertrouwen in een goede afloop. Nu begrijpen wij waarom onze vrienden zo enthousiast waren over Polderscooter!

Polderscooter is fijn om mee samen te werken

Polderscooter was erg fijn om mee samen te werken. Toen wij eenmaal contact met hen hadden opgenomen, werden wij al erg snel uitgenodigd om langs te komen en te praten over de verschillende mogelijkheden. Tijdens het bezoek aan Polderscooter verliep alles meteen op rolletjes en werden wij hartelijk ontvangen. Ons werd eerst alles verteld over de verschillende scooters en daarna werd ons geadviseerd welke scooters het beste bij ons zouden passen. Over deze scooters werden de verschillende voor- en nadelen verteld zodat wij op een goede manier een keuze konden maken. Ook konden wij meteen een proefrit maken zodat wij al snel wisten welke scooter wij het fijnst vonden rijden. Dit alles was geheel kosteloos en vrijblijvend en daardoor waren er ook geen addertjes onder het gras.

Erg te spreken over de geboden diensten

Wij zijn erg te spreken over de geboden diensten van Polderscooter en raden dit bedrijf dan ook zeker aan anderen aan. Wij hopen dat zij anderen in de toekomst ook zo blij mogen maken en wij zijn dan ook erg blij met de scooter die wij uiteindelijk hebben aangeschaft bij Polderscooter. In de toekomst weten wij wel in ieder geval zeker welk bedrijf wij weer zullen benaderen als wij op zoek zijn naar een scooter!