Opel web
Image default
Recreation / Autos

Vereenvoudig jou rijlessen bij rijschool Nieuwegein

Rijschool Troy in Nieuwegein helpt je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Met onze betrouwbare rijinstructeurs met jarenlange ervaring in de rijopleiding is het halen van je rijbewijs super eenvoudig. Bij rijschool Nieuwegein rijden wij in de fraaie en sportieve lesauto’s. Deze is door zijn schone lesauto.

Daarnaast is de lesauto voorzien van parkeersensoren, achteruitrijcamera’s, een startstopsysteem ansluiting. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van de modernste leermiddelen, zoals een uitgebreide TomTom Navigatie systeem. Maar ook instructie-filmpjes, digitale verkeersbordentrainer en verkeers theorie op een electronisch bord.

Lesgebied:

Rijschool Troy Nieuwegein verzorgt rijlessen in verschillende plaatsen. bepaal je het aantal rijlessen en plannen we het examen. De praktijklessen duren zestig minuten. Het is mogelijk meerdere rijles per week te volgen of lessen van twee en half uur te volgen. 

 

Rijopleidingen

Op een prettige manier jouw rijbewijs halen in Nieuwegein en omgeving? Dat doe je bij een moderne rijschool. Autorijlessen, Spoedopleiding, Opfriscursus, Doorgeefregeling, Cadeaubon

Onze visie in rijlessen

Voor rijlessen in Nieuwegein vinden we het belangrijk dat de rijlessen worden aangepast aan de klant. Zo kan de les variëren van zestig, 90 tot 130 minuten. Dit ligt aan het onderwerp dat die dag wordt behandeld en het concentratie vermogen van de leerling. Heb je last van erge spanningen of van faalangst? Ook daarvoor ben je bij onze rijschool aan het juiste adres. Onze rijinstructeurs leren je op eigen tempo het voertuig besturen en maken je bekend met alle verkeersregels. Via de digitale instructiekaart die we bij onze rijschool hanteren kan je gemakkelijk je voortgang bijhouden.

Maak nu een afspraak voor jou proefles via 030:8080317.