Opel web
Image default
Recreation / Autos

Wanneer gebruik je onze autosloperij?

Een auto die is afgekeurd tijdens de jaarlijkse APK-keuring, schade heeft opgelopen of oud en opgebruikt is, kost geld aan belastingen en verzekeringen. Wanneer je niet langer met je auto de weg op wil of kunt, is het daarom belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten weghalen. Bij onze autosloperij ben je aan het juiste adres voor een passend bod op je auto, gratis ophaaldienst en snelle service.

Gratis je auto laten ophalen

Onze autosloperij haalt je sloopauto zonder kosten bij je voor de deur weg. Op dezelfde dag komt een van onze chauffeurs bij je langs. Is je auto niet door de APK-keuring gekomen en staat deze nog bij een garage, dan is dit geen probleem. De chauffeur brengt je voertuig dan vanuit de garage naar de autosloperij.

Altijd een eerlijk bedrag voor oude auto’s

Bij onze autosloperij krijg je de garantie dat je een passend geldbedrag voor je auto ontvangt. Een bod op je auto komt tot stand door middel van de correcte autogegevens. Vervolgens bepaal jij of je met het bod akkoord gaat.

Snelle service 24/7

Zodra het bod op je auto naar je tevredenheid is, is deze snel verkocht aan onze autosloperij. We maken direct een afspraak met je om je auto dezelfde dag, of de volgende dag op te halen. Gratis en voor niets. Je ontvangt dan contant geld en een vrijwaringsbewijs. Je auto wordt hierna direct afgemeld bij de RDW en naar de autosloperij gebracht. Een geldig keuringsbewijs is ook niet nodig; ook zonder dit bewijs kun je je auto verkopen.

Twijfel niet, maar meld je auto vrijblijvend bij ons aan. Onze medewerkers nemen graag de moeite om met jou uitgebreid de auto details door te nemen en zo tot een mooi bedrag naar actuele waarde te komen. Bezoek snel onze website!

 

http://www.sloopauto-ophaaldienst.com/inkoop-sloopauto/