Opel web
Image default
Recreation / Autos

Chronische hoofdpijn hoeft niet voor eeuwig te zijn

Het is een relatief vaak voorkomend probleem: Hoofdpijn. Iedereen heeft er wel eens last. Naast dat het vervelend is en pijn doet, leidt het vaak ook tot veel meer indirecte problemen bijvoorbeeld doordat concentreren haast onmogelijk lijkt en licht vaak lastig te verdragen is.

Ondanks de vergelijkbare indirecte problemen zijn er verschillende oorzaken van hoofdpijn, variërend van een hoofdpijn door kou, spanningshoofdpijn welke wordt veroorzaakt door stress, of hoofdpijn door griep of koorts. Deze vormen van hoofdpijn zijn gelukkig vaak van korte duur en gaan vrij snel over. Helaas zijn er ook vormen van hoofdpijn die niet over lijken te gaan, zoals bijvoorbeeld migraine.

De oorzaak van migraine is niet helemaal duidelijk, maar men heeft wel vermoedens. Zo wordt er geopperd dat vaatvernauwingen of de zuurstoftoevoer naar de hersenen de oorzaak kan zijn. Wel is men er van overtuigd dat migraine vaak erfelijk lijkt te zijn.

Terwijl de oorzaak van migraine nog onduidelijk is zijn er gelukkig steeds meer middelen om migraine te bestrijden, in de vorm van medicijnen of neurostimulatoren. Toch werken niet al deze middelen even goed en verschilt het daarnaast ook nog per persoon of deze middelen aanslaan. Daarom weet men vaak niet wat te doen tegen migraine.

Gelukkig is er tegenwoordig nog een andere manier om van chronische hoofdpijn, waaronder migraine en chronische spanningshoofdpijn, af te komen. Door middel van een hoofdpijnbehandeling met botox is het mogelijk om af te komen van de chronische pijn en de vaak voorkomende aanvallen. Eén van de aanbieders van deze behandeling is faceland. Hier blijkt het deze behandeling voor veel mensen met klachten dé uitkomst was. Daarom is het zeker de moeite waard om te kijken of het voor jouw wellicht de oplossing is, want zonder hoofdpijn is het leven een stuk plezieriger en heb je weer de volle controle over je leven.

http://faceland.nl