Opel web
Image default
Bedrijven

Coole Volkswagen kever huren

De lente is begonnen. Voorportaal voor zonniger weer en de zomer. Tijd om er weer heerlijk op uit te trekken. De paden op, de lanen in. Wat dacht je van een dagje toeren met je gezin, familie of vrienden in een unieke oldtimer?

Een Volkswagen Kever huren

De Kever was in de jaren zestig/zeventig dermate populair dat je deze in ieder straatbeeld zag opduiken. Een opmerkelijke auto. Door de grappige vorm natuurlijk, maar ook door het typische geluid. Het ronkende motorgeluid van simpele, edoch Duitse degelijkheid. Afkomstig van de kleine motor, die verrassenderwijs nu eens niet aan de voorkant lag, maar in de achterbak was verstopt.

Al met al, pure nostalgie. Zij het, omdat je zelf nog ooit een Kever hebt gehad. Of juist van je vader of grootvader hebt gehoord wat voor een belevenis dat was. Nu dan, pak je kans! Huur eens een Kever voor een dagje. Een prachtige, unieke oldtimer in originele staat, met een paar kleine aanpassingen.

Een Kever cabriolet huren

Een Kever huren doe je bij de oldtimer specialist. Een professioneel autoverhuurbedrijf die de oldsmobile in een perfecte staat heeft teruggebracht. Denk aan de stoelen, de bekleding, het stuur, de versnellingspook, het nummerbord. Zo ook, de originele lichtblauwe kleur die destijds zo populair was.

De enige aanpassingen betreft het aanbrengen van veiligheidsgordels achterin. Een maatregel die in het bouwjaar 1969 nog niet van toepassing was. Daarnaast is deze Kever in de loop der jaren omgebouwd tot een Cabriolet-uitvoering. Heerlijk het dakje open als de zon schijnt.

De Kever is geschikt voor 4 personen. Dat is inclusief de chauffeur (die desgewenst ook ingehuurd kan worden). Uiteraard is elke oldsmobile door onze experts nauwkeurig gecheckt en bovendien grondig schoongemaakt (coronaproof).

Kortom, alle garanties voor een onvergetelijke dag vol plezier. Click op kever huren voor alle informatie, vragen en advies.