Opel web
Image default
Bedrijven

Vintage Volkswagenbusje huren

Bij een vintage Volkswagen busje krijgen veel mensen heimwee naar het hippietijdperk. Lekker de weg op en zien waar het avontuur je brengt. Deze heimwee is nergens voor nodig, want ook vandaag de dag kun je nog het avontuur aangaan in een vintage hippie busje. Deze hoef je tegenwoordig niet te kopen, maar kun je gewoon huren. Dit is natuurlijk wel zo makkelijk. In deze blog lees je waarom en wanneer een vintage Volkswagenbusje huren een slim plan is.

Vintage Volkswagen bus als trouwauto

Heb je niets met klassieke wagens, maar wil je wel in stijl naar jouw bruiloft gaan? Kies dan voor een aankomst in een vintage Volkswagen busje. Dit past perfect bij een bruiloft met een bohemian thema of bij iedereen die het graag net even wat anders doet. Je kunt jouw vintage Volkswagen als trouwauto eenvoudig online huren.

Op roadtrip

Wil jij met jouw partner, vrienden of gezin de omgeving of Europa verkennen? Doe dit dan in een Volkswagen busje. Je kunt in deze bussen overnachten, koken en natuurlijk stijlvol reizen. Zo’n vintage Volkswagen busje is geheel in stijl, maar wel voorzien van moderne gemakken en comfort. Het is slimmer om deze te huren dan te kopen. Zo voorkom je namelijk hoge onderhoudskosten en geniet je van de beste service.

Als decor

Natuurlijk kun je zo’n vintage busje huren om in te rijden, maar het kan natuurlijk ook goed een optie zijn om deze te huren als decorstuk. Een vintage Volkswagen busje huren past perfect bij hippe evenementen en voorzien van een unieke aankleding.

En, wanneer ga jij een vintage Volkswagen busje huren? Maak jouw dromen waar en ga op avontuur in deze classic en huur jouw favoriete Volkswagen bus online. Ook kun je dit busje huren als trouwauto en past een Volkswagen bus op elk trendy evenement.