Opel web
Image default
Recreation / Autos

De motorrijschool van Den Haag en omstreken

 

Wil je eindelijk zelfstandig plaatsnemen op een gemotoriseerde tweewieler, maar mis je nog het papiertje om dit te mogen doen? Rijschool Gul helpt jou graag door middel van haar kwalitatieve motorrijlessen, gegeven in Den Haag en omgeving.

Motorrijlessen worden over het algemeen gezien als complexer dan autorijlessen. Toch is dit zeker niet het geval. Wanneer je jouw lessen volgt bij onze motorrijschool, wordt je namelijk uitgebreid voorbereid op zowel het theorie- als het praktijkexamen. Je hoeft echt niet direct onbegeleid de snelweg op, maar krijgt eerst les op één van onze privé oefenterreinen. Lees direct verder over onze motorrijschool in Den Haag, of klik de link aan en bekijk onze website.

Volg je toch liever rijles in Oegstgeest? Dan kun je terecht bij Rijschool Uniek!

Over Rijschool Gul

Rijschool Gul heeft als voornaamste ambitie om iedere persoon op ieder voertuig te leren rijden. Iedere persoon krijgt allereerst een uitgebreide proefles, waarin ervaring, talent en andere randvoorwaarden zorgvuldig in kaart worden gebracht. Op basis hiervan wordt een plan op maat gemaakt, waarmee je bijna gegarandeerd jouw motorrijbewijs haalt. Dit is terug te zien aan ons slagingspercentage van ruim 85%!

Behalve een pakket op maat zorgt Rijschool Gul dat het jou aan geen enkele randvoorwaarden ontbreekt. Zo kun je gebruikmaken van ons eigen AVB oefenterrein en krijg je les op een Honda cbf650 of een Honda cb500f.

Lessen over? Geld terug!

Stel je voor: je neemt een pakket van 30 rijlessen, maar het blijkt dat je na 20 lessen al klaar bent om voor jouw praktijkexamen te gaan. Je hebt al betaald, maar maakt uiteindelijk geen gebruik van de lessen. We willen jou natuurlijk ontmoedigen om snel vooruit te gaan, vanwaar we dan ook voor en uniek principe hebben gekozen. Heb je aan het einde van het traject nog lessen over, dan krijg je het resterende bedrag volledig teruggestort!

Meer weten over de mogelijkheden bij Rijschool GUL? Klik een van de links hierboven aan en bezoek onze website!

 

https://www.gulrijopleidingen.nl/