Opel web
Image default
Recreation / Autos

Een aanhangwagen huren bij Cluistra

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u aanhangwagens kunt huren, bijvoorbeeld bij Cluistra? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres, want Cluistra is het verhuurbedrijf van aanhangwagens in allerlei verschillende soorten en maten. Bovendien bieden wij veel meer aan qua diensten en extra service. Lees deze blogs voor meer informatie hierover.

Het assortiment van Cluistra

In het assortiment van Cluistra komt u veel verschillende dingen tegen. Natuurlijk staat ons hoofdproduct bovenaan de lijst, want die is het bij het populairst en valt goed in de smaak bij ons klanten. Andere producten waar u als klant uit kunt kiezen zijn boottrailers speciaal op maat gemaakt voor uw boot of sloep trailers. Het verschil tussen boot- en een sloepentrailer is dat ze een ander vorm hebben. De ene is beter voor een bepaald soort boot en de ander beter voor het vervoeren van een sloep. Het mooie is aan deze producten is dat u deze ook geheel op maat kunt laten maken en kunt kopen voor een goede prijs. Natuurlijk is het huren van een trailer goedkoper, maar als u echt een vis in het water bent, raden wij het aan om deze dienst te nemen. Wat ook bij ons kan is het leasen van bepaalde producten. Hierbij sluit u een soort van contract af bij ons en kunt u gebruik maken van het product zo vaak als u het wilt. Hoe handig is dat?!

Diensten en onderhoud

Als u een aanhangwagen of een ander product bij ons heeft, krijgt u van ons ook de onderhoud! U kunt bij ons gewoon een keer langskomen met het product en wij kijken ernaar voor u. Bovendien raden wij het aan om minimaal één keer per jaar uw wagen of trailer te laten controleren of deze nog goed is. Als deze niet meer gaat, kunt u bij ons eentje inruilen voor een gloednieuwe. Natuurlijk is het ook een stuk veiliger als u het laat controleren. U vermindert hiermee de risico’s op ongelukken op de weg.

Contact

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Cluistra? Bekijk dan de website www.cluistra.nl voor meer informatie.