Opel web
Image default
Recreation / Autos

Hoe ziet je dagcursus eruit?

Als je kiest voor de theorie cursus Almere dan wil je weten wat je voor die dag te wachten staat. Als je kiest voor de theorie cursus Almere dan zul je erachter komen hoeveel kennis je in een korte tijd kan leren. Want als je kiest voor een eendaagse cursus dan wil je wel weten wat je kunt verwachten

De ochtend indeling

Als je kiest voor om deel te nemen aan de theorie cursus in Almere dan wil je natuurlijk wel weten waar je aan toe bent. Want als je deel neemt aan de theorie cursus in Almere dan moet je wel weten hoe je voorbereid moet langskomen. Je zult vroeg in de morgen worden verwacht als je kiest om deel te nemen aan de theorie cursus in Almere. De ochtend zal namelijk zijn ingedeeld met een korte kennismaking tussen de docenten en de cursisten. Wanneer dit is gebeurd zal de theorie van het rijexamen worden uitgelegd. Tijdens deze uitleg zal naar voren komen waar je op moet letten en wat de valkuilen zijn die worden uitgezet door het CBR. Wanneer de ochtend voorbij is zal de lunch aanbreken om 12:00 uur. Als je deelneemt aan de theorie cursus in Almere zal je tijdens de lunch een half uur pauze hebben, na de lunch begint de tweede fase in het leerproces.

De middag indeling

Als je hebt gekozen om deel te nemen aan de theorie cursus in Almere, wil je natuurlijk ook weten hoe de middag indeling is ingevuld. Na de lunch zal je tijdens de theorie cursus in Almere worden geholpen bij oefen vragen. Deze vragen geven een indruk van de echte theorie vragen die worden gegeven bij het CBR. Wanneer je deelneemt aan de theorie cursus in Almere zal je erachter komen dat je goed voorbereid bent voor je theorie examen bij het CBR. Wanneer de oefentoetsen zijn afgenomen en je bent klaar de toets van het CBR, dan zul je naar het afgesproken CBR pand worden gebracht. Als je goed hebt opgelet tijdens de theorie cursus in Almere, dan zal je merken dat je het eind examen met vlag en wimpel zult afronden!