Opel web
Image default
Recreation / Autos

Interieur tips

Is het alweer enkele jaren geleden dat je jouw huis een make-over gegeven hebt? Dan is het tijd om deze blog verder te lezen. Je huis is een plek die veilig en knus moet aanvoelen. Heb je dus geen inspiratie bij het restylen van je huis dan ben jij op de juiste website terecht gekomen, want in deze blog gaan wij je verdere inspiratie geven om jouw een grote upgrade te geven.

Fauteuil

Een goede fauteuil klinkt misschien voor de hand liggend, maar is ontzettend belangrijk voor in de woonkamer. Een prachtige fauteuil is zit heerlijk comfortabel en ziet er daarnaast ook nog een mooi uit. Veel fauteuils hebben een erg modieuze design waardoor het direct de eye-catcher in je woonkamer wordt. De fauteuil is een mooie toevoeging bij de rest van de eetkamerstoelen.

Vazen

Vazen zijn mooie accessoires  die niet mogen ontbreken in je interieur. Een vaas mag opvallen bij de rest van het interieur. Kies voor een aantal grote vazen en kleine vazen en versier ze bijvoorbeeld met bloemetjes of een plantje.

Bijzettafel

Een bijzettafel is eventjes uit de mode verdwijnen, maar is sinds dit jaar weer helemaal terug te vinden in onze interieurs. Het bijzet tafeltje is enorm handig als je even lekker tv zit te kijken en je dan gemakkelijk je eten of drinken op kan bewaren. Het tafeltje zorgt voor extra comfort en is ook nog eens stijl vol. Een bijzettafel is mooi te combineren met een vloerkleed rond.

Glazen kast

Een grote mooie glazen kast is prachtig voor in de woonkamer. In de kast kun je namelijk kunst, boeken, foto’s en andere objecten opslaan. Een goede kast heeft de mogelijkheid om veel op te bergen en is tegelijkertijd ook stijlvol. Een mooie grote kast kan warme sfeer creëren in je woonkamer. Let daarbij ook goed op het materiaal gebruik, zodat het matched met de rest van je spullen.

 

 

https://www.nouvez.nl/