Opel web
Image default
Vervoer en transport

Machinetransporter kopen bij Ko vd Berg een must do!

Als je een machinetransporter wil kopen dan ben je bij Ko vd Berg aan het goede adres! Machinetransporter kopen bij Ko vd Berg is namelijk een must! Een machinetransporter is vooral handig bij het transporteren van grote machines. Grote machines transporteren is altijd een lastige opgave, maar door een machinetransporter wordt die lastige opgave beperkt en wordt het zelfs nog iets makkelijks. Je hebt verschillende soorten afmetingen en materialen. Het is bij het uitzoeken van een machinetransporter van cruciaal belang dat je weet hoe groot jouw machines zijn die je moet transporteren, zodat je niet voor onverwachte zaken komt te staan. Het is dus belangrijk om goed te weten hoe groot jouw machines zijn, zodat je zonder zorgen een machinetransporter kan kopen die bij jouw voorkeuren aansluit! 

Soorten machinetransporters

Bij de verschillende afmetingen die de machinetransporters bieden horen natuurlijk ook verschillende soorten! Er zijn drie verschillende soorten machinetransporters. Je hebt de; enkelas machinetransporter, de tandemas machinetransporter en de tridemas machinetransporter. Dit betekent ook wel dat de aanhangwagen 1,2 of 3 assen heeft! Een enkelas hoeft niet beter te zijn dan een tandemas, wel is het zo dat wanneer je veel gewicht zet op de enkelas het zo kan zijn dat hij voorover buigt, dat wordt beperkt bij een tandemas machinetransporter.

Handige informatie

Een belangrijk ding om te weten is dat je voor een machinetransporter (aanhangwagen) een rijbewijs B+E nodig hebt, je kan dus niet alleen met je rijbewijs B rijden. Het is daarom verstandig om pas een aanhanger te kopen wanneer jij bezit over het juiste rijbewijs. Als je deze echter eenmaal hebt dan is er dus keuze genoeg voor de aanschaf van de juiste aanhanger voor jou. Breed, lang, hoog, laag of een combinatie hierin. Iedere soort machinetransporter kan je gemakkelijk vinden bij Ko vd Berg.