Opel web
Image default
Recreation / Autos

Met plezier naar het werk!

Plezier op het werk is tegenwoordig een belangrijk thema voor werkgevers. Werknemers presteren nu eenmaal beter wanneer zij zich optimaal voelen. Helaas kan dit niet altijd het geval zijn. Werknemers hebben soms klachten van oververmoeidheid of missen gewoon totaal het plezier op de werkvloer. Dit heeft verschillende oorzaken:

–          De meerdere legt teveel druk op de werknemer. De werknemer staat op die manier constant onder stress en voelt zich nooit beloont.

–          De werknemer verveelt zich op het werk, de bore-out, het werk is gewoon niet uitdagend genoeg en het is allemaal zo routine geworden. De werknemer komt zo in een sleur.

–          Het kan ook voorkomen dat het niveau juist te hoog is. De werknemer moet zich constant 120% inzetten om zijn of haar werk goed te doen. Dit is uiteraard op lange termijn niet vol te houden.

Zo zijn er nog legio voorbeelden waardoor werknemers niet goed presteren op hun werk. Carrièrepoort biedt loopbaanbegeleiding bij dit soort problematiek. De werknemer krijgt een coach van Carrièrepoort toegewezen en gaat hiermee aan de slag. De eerste stap is altijd om goed duidelijk te krijgen waar het probleem precies ligt. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten of juist bevestigen hoe de werknemer het al voelde. Zodra dit duidelijk is zal een stappenplan gemaakt worden. Hier zal de coach samen met de werknemer alle mogelijke en efficiënte middelen inzetten om dit vorm te geven. Uiteindelijk zal dit gebruikt worden om de gestelde doelen te behalen.  Zo zet men weer de volgende stap in hun Carrière.

Outplacement behoort ook tot de mogelijkheden. Zit je vast in de ene baan en wil je een nieuwe baan dan is outplacement wat voor jou.

Benieuwd naar wat Carrièrepoort voor jou kan betekenen. Wij zijn doordeweeks tot 5 uur te bereiken op 010 – 785 71 78.

https://carrierepoort.nl/