Opel web
Image default
Recreation / Autos

Oplossing voor hoofdpijn

Vaak helpt een pijnstiller tegen deze tijdelijke aandoening; Hoofdpijn. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn zoals Spierspanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, migraine, medisch afhankelijk hoofdpijn, en hormonale hoofdpijn. Vaak is dit storend en wordt veroorzaakt door verschillende factoren.

Spierspaniningshoofdpijn is een van de meest voorkomende hoofdpijn, deze wordt veroorzaakt door de spanning van de nek, deze staan in contact met het hoofd die een zeurende pijn veroorzaken.
Clusterhoofdpijn dit is een heftige hoofdpijn, waarbij er hevige hoofdpijn aanvallen in clusters het leven zuur maken.
Migraine is een hoofdpijn die periodes aankunnen houden en hevige hoofdpijn veroorzaken. Over de oorzaak van migraine is niet heel veel bekend, wel is het mogelijk dat deze aandoening erfbaar is.
Medisch afhankelijk hoofdpijn wordt veroorzaakt door medicatie die als bijwerking hoofdpijn hebben.
Hormonale hoofdpijn is een hoofdpijn die vrouwen vaak hebben. Een oorzaak van deze hoofdpijn is het veranderen van de hormonen tijdens de menstruatie.

Veel van deze hoofdpijnen zijn lastig te bestrijden, maar er zijn wel verschillende oplossingen beschikbaar. Zoals een behandeling met botox. Botox heeft een spierverslappende werking waardoor de gespannen spieren in het voorhoofd ontspannen. Botox helpt ook tegen migraine, behandelde patiënten merkten het verschil na de behandelingen. Er zijn minder migraine aanvallen en de aanvallen zijn minder intens. Ook tegen andere hoofdpijnen is botox een geschikte oplossing.
Hoe gaat deze behandeling in werk, er worden in twee zones van het voorhoofd kleine beetjes botox geïnjecteerd. Dit gebeurt in de frons en voorhoofdspieren, in deze spieren wordt er meet een naaldje 13 tot 15 keer in geïnjecteerd. Na de behandeling kan het nog een aantal dagen duren tot weken voordat u het verschil voelt. Het effect van deze behandeling blijft 3 maanden aanhouden, hierna worden de spieren weer actief. Een organisatie die deze behandelingen uitvoert is Faceland, als u overweegt om behandeld te worden, kunt u gerust contact opnemen met Faceland.

http://faceland.nl