Opel web
Image default
Recreation / Autos

Pap, zijn we er al

Binnenkort is het weer kerstvakantie. De ultieme gelegenheid om er eens lekker met je gezin tussenuit te gaan. Terwijl jij met je partner samen plannen maakt voor een gezellige vakantiereis vragen jullie je af waarom jullie niet vaker met de kinderen erbij op vakantie gaan. De kinderen zijn gelukkig ook dolenthousiast en pakken hun koffers in voor een heerlijke vakantie. De sleutel wordt nog bij de buren afgegeven, de huisdieren gaan naar een pension, en jullie kunnen de weg op.

 

Verveelde kinderen

Eenmaal onderweg wordt echter al snel duidelijk waarom jullie maar zo weinig op pad gaan. Bij het eerste tankstation wat jullie passeren komt de onvermijdelijke vraag vanaf de achterbank; ‘papa, zijn we er al?’. Jij en je partner genieten namelijk enorm van een reis, maar jullie kinderen denken daar heel anders over. Verstoken van internet en hun spelcomputer slaat de verveling al snel toe. Jullie zijn niet zo’n gezin wat dvd spelers in de auto heeft zitten, en je mobiele telefoon heb je zelf nodig.

Het kan echt handiger

Op dat moment neem jij het je voor; een volgende keer pakken we het heel anders aan. De kinderen vermaken zich immers altijd uren met de iPad op de bank thuis, dus waarom niet onderweg? Na thuiskomst breng je een bezoekje aan de autospeciaalzaak. Je zal daar het Brodit assortiment aantreffen. Brodit biedt jou alles wat je nodig hebt om de iPad van de kinderen veilig mee te nemen in de auto, zodat er niet meer wordt gezeurd of jullie er al zijn. Hooguit zullen de kinderen een nieuw liedje in zetten; ‘We gaan nog niet naar huis’.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit