Opel web
Image default
Recreation / Autos

Sierbestrating voor elke creatieveling

Het bestraten van de tuin is voor heel wat creatievelingen een leuke klus om je ei in kwijt te kunnen. Door het enorme aantal in mogelijkheden kun je er een gaaf ontwerp van maken. Wanneer je bijvoorbeeld aan de slag gaat met klinkers, heb je een enorme keuze aan legpatronen. Zo bestaat er een halfsteensverband, dat je vaak herkent in stenen muren. Ook heb je een ellenboogverband, waarbij de klinkers in een hoek van negentig graden ten opzichte van elkaar gelegd worden. Op die manier zou je nog wel even door kunnen gaan, maar het idee is duidelijk: er is voor ieder wat wils.

Bricks and Stones werkt met passie aan tuinontwerpen met sierbestrating en weet als geen ander hoe je een origineel tuinidee kunt samenstellen. Hierbij hoef je niet te werk te gaan met rode of grijze waaltjes, maar zijn velen ook al goed af met een mooie keramiek tegel in de tuin. Keramische terrastegels zijn vooral aan te raden aan ieder die gaat voor gebruiksgemak. De tegels kennen namelijk grote voordelen ten opzichte van natuursteen, omdat ze kleurvast en krasbestendig zijn. Bovendien zal je niet snel uitglijden op deze tegels, want ze kunnen je veel grip bieden. Tevens kun je de tegels zeer eenvoudig schoonmaken, waarbij de klus binnen een kwartiertje geklaard is. Pak een emmer water en neem een zachte bezem bij de hand om de tegels mee schoon te vegen. Laat eerst het water even intrekken voor een optimaal resultaat.

Begint het bij jou al helemaal te kriebelen om aan dat tuinontwerp te beginnen? Neem dan eens een kijkje in de webwinkel van Bricks and Stones of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Wij denken graag met je mee en helpen je bij het in praktijk brengen van het idee.

https://www.bricksandstones.nl/